Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aerodrom bi trebao sam od sebe da finansira da je u prostoru aerodroma besplatan neogranicen internet svima, valjda su oni koji lete ili slijecu bar toliko zasluzili placanjem aerodromskih taksi i ostalih aerodromskih usluga. Sramota i za aerodrom i za sberbank, kakva vijest. Cak 15 minuta, wow !
haj sto je 15 minuta, nego sto ti za casu vode naplate 4 KM
vježbaj pa ćeš moći tri puta za 15 minuta hehe
Evo opet javljaju se mahalci dometa Tučepi!!! Pa dosta vise ba! Vjerovali ili ne ali internet se "masno" naplacuje na 90% svjetskih aerodroma!!! Izadji iz jebenog Golfa 2 i malo putuj pa onada komentarisi!!!
Ma sa ili bez tih 15 min je bruka ,kafici daju besplatnu konekciju a ovi otjerase Turkish airlines i sad stavljaju kladionice ,naplacuju vodu,internet, kokosari najobicniji sve to treba rastjerati govnjivom motkom i dovesti nekog sposobnog da od tog aerodroma koji ima potencijal napravi nesto normalno.
To zavisi od politike aerodroma.. U Pekingu, Šangaju se palća internet, u Beču je besplatan, na Sabiha Gekcen u Istanbulu se takođe plaća, tako da nema pravila.. ali stoji da su se baš pretrgli za 15min, a da uvedu cijelodevni besplatan, ne bi ih puno više izašao, a gdje je pozitivan marketinški efekat?!?
Ma parking klosari naplacuju 3 KM po satu a ako predjes sekundu u sledeci sat opet 3 KM.Sta ocekivati od jadova?Pogledajte samo vozila na parkingu osoblja medjunarodnog aeroroma koji nema nijedan avion.
Sberbank- whohhahahahaa
Ovo dodje ko bolje nista nego ista, izofirase se bezveze. Da se utalimo pa ih poguramo sa bandwitom i limitom. Bruka i za aerodrom i za zber, a najveca ofiraza prema turistima koji dolaze avionom u glavni grad.
smjesno
svugdje se wifi vecinom placa , nismo jedini :) negdje nema ni prvih 15min besplatno
U Becu je free
jadni oni kad ne mogu kupiti od bilo koje kablovske 100 mbps neta i dati "putnicima" 24/7 besplatan pristup netu...
Žalosno je da ovaj aerodrom svako malo pošalje nekakve izvještaje o najboljem poslovanju ikad, a treba im banka da im sponozoriše internet. Prejeftina usluga za ovo cigančenje.
.........taj veliki trošak bi mogao negativno djelovati na likvidnost te banke........stvarno su jadni i bijedni.....u 21 stoljeću.......
pa dobro da su se sjetili.... bolje ista nego nista.....
fala qrcu. A jadno je da taj internet, koji je tako jeftin, nije odavno besplatan na "veleljepnom" aerodromu Sarajevo ...
Smiješno!
hahaahaha prvih 15 minuta....jadi moji ono sto je u svijetu standard kod nas traje 15 minuta!!!!!!!