Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh,, samo sto sam ostavio ***zita 10.000 kod njih,,, sad mi ovo treba
Pa normalno da ce raditi u bih, jer ce bih prije postati dio ruske federacije nego europske unije....
Ovo je tačno isto kao što Unicredit BiH nema veze sa Italijom ili Reifeisen BiH sa Austrijom! Čuj, bosanska filijala SBER banke, inače najveće banke u Rusiji, da nema veze sa Rusijom, čista laž, da umire naivne štediše i komitente banke.
ako dođe dotle da Rusiju blokiraju k'o Iran Rusija će istjerat tenkove do Trsta, misliš da će Putin gledat kako Rusija lagano umire
Прочитај опет. Има везе са Русијом, али нема са санкцијама јер је сједиште за Еуропу у Аустрији. Еуропска Унија изгледа Русија по потреби сврстава у Еуропу и Азију. У банкарском сектору не припада Еуропи, у спортском припада.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)