Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Sarovicu i tebi i tvom ministarstvu koje se skorom uvijek oglasi sa nekom pozitivnom vijescu po sve nas u ovoj drzavi.Ti si dokaz i putokaz kako se treba jedno drzavno ministarstvo ponasati i raditi u svom fahu.👌👏
Covjek samo radi ono za sta je placen
Zato Bookir ga i nevoli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini covjek na svom mjestu,ovo sve sami uhljupi..vise je valjao ovom narodu od svih ovih nehljebovica zajedno
Da izvozit ce mo malo hrane ali ce mo uvoziti deset puta vise druge hrane i drugih stvari. Recite mi zemlju koja vise izvozi nego sto uvozi u trgovini sa Kinom? Koliki je trenutni trgovinski saldo s Kinom? To se precutkuje.
Mi njima tarhanu i halvu oni nama rižu.
大家毌心情
Aferim Mirko!
Za Kineske radnike na Pelješkom mostu dogovorena kućna dostava :ćevapa, pita i pica,ako još koji poznati ugostitelj opstane i ne bude u apsuu !!
Možeš 100.000 turista iz Kine dovesti svake godine na osnovu Valtera, izmedju ostalog...Ogromna je tamo dobrostojeća srednja klasa koja voli putovati.
a sta cete izvozit u kinu pilece nogice i stakore,jel vam to onaj palma iz jagodine sredio
soju uzgajati, to kinezi jedu ko mi suho meso
Sad kad kinezi probaju cevape, pa nam sve pojedu.
To se rjesavamo ovih lutalica kerova?
kakav izvoz hrane, ministre i BiH sve uvozi, pa cak i vodu
Pita Igor, Dodin sinchic, vole li Hinezi nashe poljske jabuke?!
Vole isto Turci Bošnjačko meso
samo da ne bude kao ona izvala vucica mi imamo papke i svinjske glave pa cemo to da izvozimo a oni ce nama dati leteca auta