Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvozimo prvoklasnu perad, brašno, govedinu itd... s kojim jedva pokrivamo 30% našeg domaćeg tržišta. kako je to moguće? e, pa lijepo. nedostatak tih proizvoda uvozima iz poljske, mađarske, rumunije, bugarske itd... naravno, sve treće klase i sumnjivog kvaliteta.
Mektić i Šarović dva Srbina koja se najvise zalazu za BIH ... pa gdje su silni Bosnjaci???!
@atobito1 Zauzeti Pelješkim mostom jamda...
@dubrava1929 Vidjecemo iduce godine za sta je narod spreman.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast ljudino
Posijana pšenica na svakom koraku, nema pedlja slobodne zemlje za posaditi maline.Kombajni na svi putevima, ne možeš voziti od njih. Gdje požnješe toliko pšenice?
@acisal Na FarmVille na fejsu, kažu igra raja ne skida se sa kompa, prebacuju petogodišnje planove, itd.
Ovakvi svi srbi a i bošnjaci i hrvati trebaju da budu, tj. bosanci i da rade za prosperitet cijele Bosne i Hercegovine.
a sta radi?...bih uvozi 50% psenice i brasna da prehrani sebe...pogotovu federacija koja uvozi 80% psenice i brasna...ako toliko uvozimo...sta se izvozi u tursku???
Bravo, samo naprijed, KLAS :))
Jedini koji radi kako treba i ono za šta je plaćen !!
sta kazu ovi iz SDA? je l' halal ovo?
@kazanfer Kažu jeste ali ga Erdoanu predstavljaju kao Mirzu Šarića
PRIKAŽI ODGOVORE (7)