Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštujem ovog čovjeka, fakat.
Sve mi se vise i vise dopada kao insan. Svaka mu dala piva iz bokala. Da nam je vise ovakvih, ejH, i mi bi imali jaja za bacanja, k'o siptarski parlament.
resito mlijeko hajmo sad resit pivo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je šefe,zaštita domaće proizvodnje je br.1
Ja ne pijem, a ovi koji piju bi trebali prestati. Ali ako nemogu ili vec nece onda ba pijte domace...
Pivari su trebali zajednički nastupiti na: 10th China-CEEC Agrotrade and Economic Cooperation Forum, Budapest 23-24. September, 2015 http://www.china-ceec.org/151/2015/01/26/41s5603.htm ; http://www.china-ceec-agri.org/#!events/cwrk
Pa reci hilmi da popravi sarajevsku kiselina me od nje fata...ozbiljno ovo...
I ne samo pivarskoj industriji.
Da se vratimo malo u prošlost 90,91 kad je šarović bio desna ruka Karadjića i gdje je bio u direktnim razgovorima sa Alijom.Tad se je pisala naša sudbina i sad treba hladne glave razmislit ko je bio za mir a ko za rat.jer čuvena alijina izreka je glasila izmedju mira i slobode mi smo izabrali slobodu i tu nas je djavo odnijo.
M.Šarović=RESPEKT
Ovaj covjek jedini zaradi platu politicara, nadam se da ce dobiti i sljedeci mandat.
TUZLANSKA JE VRH
Dzabe se trudis kada si sam, drugi politicari su ti okrenuli ledja 1000 puta jer oni nemaju korist od domace proizvodnje.. Pocevsi od izvoza mlijeka, pa sad i ovo... Ali tu i mi grijesimo jer velika vecina ce prije uzeti Heineken, Bavariju ili neko drugo uvozno pivo, a nece Nektar, Sarajevsko i bilo koje nase, a ne znaju da to sto nama nude pod Hajnekenom nije ni P od piva, nego ono smece sto niko drugi ne prihvata
Neka samo izganja da Hrvatska konačno izađe iz CEFTA i odmah je uradio pola posla da podsjetim, to je trebala odmah kada je stupila u EU a evo i dalje se provlači... može kod bosanaca sve. cccc
Najbolji politicar u BiH! Mirko, osnuj svoju partiju - imas moj glas 100%
Pa ovog Šarovića treba za predsjednika a ostali da mu nosaju jastučiće... Svaka čast !!!!
sarovicu svaka cast a pivari ako hoce bolju domacu pottaznju nek prave bolje pivo. ja prvi ne kupujem niti jedno domace jer mi nevaljaju.
Opet se komsije bunile… Postoje i drugi nacini kako uvesti vise kontrole oko uvoza piva. Uvesti kontrole kvaliteta, jer upravo nase pivare ukazuju da se uvozi los kvalitet. Sa druge strane treba uvesti i ”pant” (kauciju za plasticne i staklene flase). Treba uvoznike natjerati da pokupe svoju plastiku (smece) i da je vrate natrag u svoje dvoriste. Ovim potezom bi se zaposlilo puno ljudi koji bi sortirali i pakovali tu ambalazu. Ovo treba uvesti i domacim pivarama. I trece najvaznije, imamo super pivo. CEFTA vas ne moze natjerati da kupujete uvozno pivo. Vjerujmo u nas kvalitet i kupujmo pivo proizvedeno u Bosni i Hercegovini.
Aferim paša :)))
Semir Efendić i Mirko Šarović su primjer svima kako treba raditi u BiH...
Pri mojoj zadnjoj posjeti Sarajevu u nekom lokalu: - Izvoli? - De mi Sarajevsku ... - Ne drzimi to. Imamo Ozujsko, Kar... - Hajmo odavde svega Pun mi je klinac okupatora. - Dobro gospodine, dovidjena vama. - I tebi.