Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EE Genocijasi kad ce izvoz mesa u rusiju..Turska pomaze BIH a ne kao rusi samo pljackaju..
Izvozi za Tursku je stao prije tri mjeseca, ovaj Šarović lupeta , nema pojma o cemu se tu radi. Cijena bikova je trenutno ispod 4KM a kada je izvozilo išlo je i preko 4,50KM.
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Koji je ovaj Šarović lažov neviđeni. Sve zasluge njemu pripadaju, a veze ni sa čim nema. Turska nam dala uvoz mesa, njegovi iz VTK lopovi zajebali s falsifikovanjem dokumentacije oko goveda, on stopira put prema Evropi zbog SSP-a ... Govedo
ja dao link na ovu temu prije par dana (čini mi se večernji.ba) samo sam dobio pun kufer minusa. naravno, klix tek sad piše o ovoj temi pošto se vatra razbuktala. bošnje htjele tursku braću naguziti, a ovi vidili na papirima da više mesa izvoze samo u tursku, nego što cijela bosna u mogućnosti prozvesti. naravno, odmah su skontali da uvoze meso iz drugih zemalja i samo ga preetikiraju, iako se u sporazumu radilo o mesu proizvedenom na teritoriju bih. koji fijasko.
Preporučam poznati hercegovacki pršut, a nije stran ni ovdašnjim turcima.
Krstjani nisu jeli svinjetinu jer je zabranjena starim zavjetom. Krstjani nisu priznavali novi zavjet. Toliko o tvom znanju o krstjanima čije ime kosristiš u značenju kršćanin a dobro znaš koliko se krstjani i kršćani nisu mogli organski.
@Matja; Kada znamo da nije sačuvan ni jedan izvorni bosanski opis ustrojstva, ceremonijala i teoloških principa Crkve bosanske. Otkuda tebi podaci da nisu jeli svinjetinu? A krstjanin je arhaizam današnjeg naziva kršćanin. A ovo što ti pričaš, to je teorija hodže iz Gluhe Bukovice koja je pala na plodno tlo kod današnjih Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
stoka stoci stoku... wow