Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zasto je ovo vijest za javnost? Kakve veze ovo ima za ljude? Ima tonu ljudi na vodecim pozicijama u internacionalnim firmama i nikom nista
Pa ako vec pisete... Sto ne napisete kakvi su kao poslodavac? Mozda ne znate? Pa evo da vam ja kazem, nista lijepo nisam cuo o njima, nista!
Sve od ovih dobrostojecih kao Damir treba precesljati imovinu,uvijek se na kraju otkrije da su imovinu stekli na sumnjiv nacin
Hrvat budimo realni, da je samo Sarajlija ku.ac bi napredovao
Konzultanti u deloittu rade tako da prekopiraju iz databaze ono sto su naki drugi u nekom drugom uredu napravili pred 10godina. Copy paste uz male preinake. Daju klijentu i to je to.
Nepiše nigdje čiji je igrač i u kojoj je partiji
Izrabljivacka firma, samo high level menedzment uziva i ima plate 5k+
Sad sam mu malo virio u FB profil, Boga mi Damir fino zivi, dosta putuje. Svaka cast, vjerujem da je gospodin covjek, vozi dobra kola, zivi u dobrom stanu... Isplati se ulagati u obrazovanje.
Sretno. Kapa do poda
Deloitt u sarajevo dosao dao mizerija plate
Ko bola, sta bola ?
platio sebi brat promociju na klixu hahahahaha gigant :D
Sretno buraz
Koju posluku porati?
hocel kandzijat sad...mobing i ostalo