Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala je i najbolji, nenadjebiv ukus
Ja ne pijem Sarajevski kiseljak nego Oazu ili Princess iz Tesnja. Ponekad onu mineralnu vodu iz Sarajevske pivare. Dobra je i Lipa voda iz Bihacke pivare. Takodjer, s obzirom na ogromne nagomilane probleme Agrokora, u cijem sastavu posluje Sarajevski kiseljak, moglo bi doci do prodaje Sarajevskog kiseljaka isto kao sto ce i Jana i Jamnica biti prodani nekom investitoru. Dobro bi bilo da AS Grupa kupi Sarajevski kiseljak i sve podigne na jos veci nivo.
Samo domaće, tj. Sarajevski Kiseljak iz hrvatskog Kiseljaka!
@LasvanskaDolina hahahah hrvatski Kiseljak. Evo kiselo se smijem. Znas li ujkane da je Treci korpus Armije RBIH tri puta prelazio Lasvu i krenuo da zauzme Vitez nakon masakra u Ahmicima, ali je Stjepan Kljujic isao plakati Aliji da to ne rade i po Sarajeva spasavao vam guzicu, iako ste ga u februaru 1992 smijenili u Sirokom Brijegu? Ujkane znas kad ce biti hrvatski kiseljak, kad na vrbi rodi grozdje ili ako hoces kad Franjo Tudjman na Mirogoju ustane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budala ko pije. Sve Ustase od prvog do zadnjeg. Kada sam trazio posao zvali me na razgovor ali cista formalnost naravno Hrvatica dobila poziciju.
Nisi none raširila, da jesi sigurno bi i ti nešto primila.
@Macak36 to je jos jedan dokaz zasto trebamo bojkotirati hrvatske proizvode. Poznato je opcenito da Sarajevski kiseljak ne placa Federaciji BiH koncesiju za eksploataciju vode a Jerko Ivankovic Lijanovic, kad je bio Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i sumarstva, nastojao je zastiti Sarajevski kiseljak da ne placa koncesiju. Dakle dzaba vodu crpe, ne placaju nista, i onda samo to flasiraju i prodaju. I podvaljuju jos kao domaci proizvod. Otimacina vode u reziji HDZ-a i Todorica.
Hoce i Covic da izvozi u Tursku kao i Dodo , a svi pljuju po Turcima , islamu i muslimanima !!!! Da nece jos boce puniti iz lokalnog potoka ili perepakirati knjaza milosa iz Srbije i prodavati kao "originalni" Sarajevski kiseljak ??
Imamo Oazu Tesanj, Princess Tesanj i Tesanjski dijamant. Sarajevska mineralna iz Sarajevske pivare, Lipa voda Bihacka pivara. Nema potrebe piti ohladjenu pisaku iz Save poznatiju kao Jana. Nasa voda je bolja, dokaz su silne zlatne i srebrene medalje sa Berkley Springsa, najprestiznijeg takmicenja na svijetu u provjeri kvalitete vode. Hrvatska nijedna voda nije dobila te medalje
@SabljaIslama Oaza je medijska podvala , a puni se iz lokalnog potoka . Inace osvojila je 3 mjesto za dizajn , a ne za kvalitetu vode. Provjeri na stranici Berkley Springsa i etikete od oaze ;))))))))))) .
Najbolja je voda sa cesme, a da nema kamenca u vodi. Zato ulagati u vodovod je najisplativije.
I svakom dobro ! Bošnjačkoj deci kao preduslov TURSKI JEZIK u osnovnoj, dobro je i Turcima jer traže da grade autoput ( nama akcize i kredit) a dobro i Čoviću jer je sarajevski kiseljak nije Sarajevski neg hrvatski i gle čuda UZIMAJU BEZ PROBLEMA IME CENTRALISTE SARAJEVA koji Hrcatima oduzima temeljna KONSTITUIVNA PRAVA u BiH pa i pravo na život !! Čudi me samo da nije bilo nekog zahlađenja sa Vičićem kad ne ide KNJAZ MILOŠ i supervoda KARAĐORĐE !
Kada se u biH pocne razmisljat 10,20,30 godina u naprijed i radit planski mozda i bude nesto od vas...do tada...meh
@Hr Joe ovo je ironija bazirana na činjenicama a šta će biti ko se time normalan zamajava !
Nece vam pomoć ni izvoz vaše robe u Tursku Agrokroati. Propaliste kao kauč.
Sarajevski kiseljka je jedna od vodecih mineralnih voda koja u sebi ima puno kalciuma. Kalcium se godinama talozio od kostiju pobijenih sarajevskih Srba i tako prirodan utopio se u mineralne izvore.
utopim ti se u znaš već koga
@sumljivolice Pretpostavljam , tj znam, u pokojnog djeda.
Zar neznate da je Hrvatski Akrokor vlasnik ove kompanije, nista ovaj kiseljak koj svi kupujemo nema sa Bosnom na zalost, sav novac ide vani.
A čiji je Agrokor? ;)
Normalno da je hrvatski kad je sda ulozila u krminal umjesto da je kupovala domace firme i zaposljavala bosnjake stim jacala naciju...
senzacija propala a bila hit 🍷🍷🍷