Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onemoguciti registraciju vozila ukoliko racuni za komunalije nisu placeni jer najvece neplatise, ne racunajuci ova javna preduzeca, su upravo oni koji mogu da plate. Znam ih masu.
@sapacha Onemogućiti CIPS, ličnu, vozačku, pasoš, službene registracije bilo kakve, bankovne kartice i račune...
@sapacha A šta je sa javnih preduzeća što ne plaćaju dobavljačima pa su ih doveli u ovu situaciju da ne mogu da izmiruju svoje obaveze?
RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE BIH DUŽNIK, HAJD IM NE PLATI DŽENAZU !!! SVE MORAL !!!
Ma ovo nigdje veze, ovo nije azurirano boga pitaj od kada. Nemam logike da su iskljuceni i u dugu ovi ma li iznosi. Pa je li logicno da je iskljucena ambasada SAD zbog 66 KM, ociti dokaz lakrdije.
BCC Maganement d.o.o. osnivac Belma Sabanovic
bosmal
Sad ce to nova vlada platiti..hahahha
objavljivanje navodnih duznika javno od strane toplana je krivicno djelo,zakon o obligacionim odnosima je decidan,toplane treba prvo da dokazu da su izvrsile svoje obaveze iz ugovora da bi druga strana uopste imala dug prema toplanama,u zakonu o obligacion odnosima ugovorne strane su sto posto ravnopravne,zato toplane tvrdeci da im neko duguje novac a prije toga nisu sudski dokazali da su izvsili svoje obveze prema drugoj strani cine niz krivicnih dijela,kao i mediji koji to objave
Kako isporucujete onda brate, raji se zavrne pipa cim ne plate. Ovi bi dusu uzeli, ne bi platili. Najveci lopovi su direktori drzavnih fabrika koje su doveli do kolapsa i samim tim olaksali njenu privatizaciju. Ljudi pa to su tolike pljacke, bez srama i morala, sve na dusu nek im je, ja im ne halalim ni marke.
Vratila se stara Vlada, niko ni feninga nece morati vratiti, samo ce penzionere da ganjaju ko macke po ulici
Ove zadnje na listi ofiraju radi 20-30KM duga.
znaci Bosmal najveci duznik, ne znam kako toplane misle to utjerati
Dajte broj na koji da prijavimo korisnike koji su prijavili pedeset kvadrata a griju dvjesta Nikakvu kontrolu nemate Cudo do sada niste propali
@fasto evo imenuj ovde za pocetak, nek se nadju
Porezna uprava ne plaća grijanje. A vamo silu provode
meni juče došao račun za oktobar prošle godine umanjen za 10 posto, a samo je desetak dana radilo grijanje ujutro...
Najčudnije su mi Mibo Komunikacije koje osvajaju milionske i namještene tendere, te RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE U BIH i brojni Konzumi...
čuj i američka ambasada dužna 66km :D
Kako to riješava elektrodistribucija, nema zaj..
Treba sapu na imovinu stoki stavit pa se krij dzabe