Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene čudi da vijećnicu nisu prodali 😒😒😒😒
Ono sto ne uradise milosevic karadzic i mladić uradise sarajevski nacelnici opstina
Zbog investitora, Malče Rovčanina je vojvoda Ajnadzic izmjenio RP-Regulcioni plan u ulici Kosevo da bi ovaj mogao izgaditit jos par spratova kao i na cobaniji. Seljak je gori od atomske bombe kad se zalijepi opanak za asfalt nemoze mu niko nista. U opcini Centar najumosniji posao je parcijalna izmjena regulacionog plana i nezakonita prodaja lokacije nekom neposrednom pogodbom. KZFBiH Clan 383, Stav. 3. Clan 224,226. Ima dovoljno dokaza i materijala za Tuzilastvo KS.
Malčo Rovčanin (Šošon sa Peštera), Dževad Bečirević( Focanska Jabuka) i KOS-v Dženeral -vojvoda Nele Ajnadzić....su taldzije zgrade. Jos 4g mandata u općini Centar-Sarajevo da još par RP-regulacionih planova izmjeni i još par zgrada upasuje izmedju zgrada i dosta papku iz Kukavica i njegovom Alenu i Nedžli. E sad papci ce glasati za njega jer je najviše rogatičana-švedjana u općini Centar doselilo 92-95.
To je krajnja devastacija prostora. Uskoro će srušiti pozorište i napraviti staklenu zgradu.
Nisam stručnjak ali mislim da će ova zgrada uljepšati ovu ulicu. Mislim da nema nikakve štete ako donji spratovi izgledaju kao originalna građevima. Nisam shvatio šta kritičarima konkretno smeta?
Na cijene stanova iznad 2000 KM treba povecati porez, za ovih 6000KM kvadrat treba mu puci 50posto poreza.
@damir0201 mmmm volio bi jelde? Moze i pdv na 40% da tvoji uhljebcici ne bi kojim slucajom ostali bez platica od jedno 4000 Km mjesecno..mmm kako socnih 4000 sa budzetaaa.. MRS SIKTER !!!
Ovo vise ne lici na Sarajevo. Razumijem i modernizaciju i potrebu da se ide ukorak sa vremenom ali ovo sto se radi uništava i grad i ljude i duh.
sjebase sosoni sve
Zgrade? Virus najviše voli zgrade.
Ovi izbori će biti sudar Sarajlija sa istočnobosanskom bagrom. Pa kom opanci...
Hebat ce nas doslje svakako
@HimzoCetvrtina e tebi će opanci,oni isti u kojima su ti roditelji došli i vidjeli svjetla velegrada,nego fino zasuči te rukave i otidji zamoli kulturno nekog od Fočaka da te zaposli pa makar i sezonski , rastereti malo opančare
Urbicid
Vojvoda Nele je Formio u općini Centar sluzbu za investicije, kao odjel za prodaju i harcenje općinskih lokacija neposrednom pogodbom bez tendera i postavio najvece kriminalce iz urbanizma, Palalic-Islambegovic Selmu, Mirzu Islambegovica i pjanu Resica. Njih treba objesit javno za unistavanje općine Centar. Selma je papanka iz Novog Travnika, Mirza od Zenice a Resic od Rudog. Elem, općina Centar nema niti jednog Sarajliju sposobnog izgleda.
Podrzavam ovakve projekte,zapustene i dotrajale objekte treba zamijeniti novim, prije svega zbog sigurnosti gradjana.Sa novim objektom koji ce jednim dijelom zadrzati izvorni oblik izgled ovog prostora ce se dodatno uljepsati.
Uzas...najgore djelo.od najboljeg BH arhitekte Vuka Zeca.
Sandzacka posla u Sarajevu
fasada od lima