Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predizborna, mislim "građevinska" sezona se zahuktava punom parom, ima da Sarajevo procvjeta ove godine i da se izgradi kao Šangaj. Šteta što izbori nisu svakih šest mjeseci, mi bi dosad bili u EU prije Slovenije :))
ја сам да кажем.. лојаве балијеееее :)
srpska krmetino,smrdis na slaninu,oko cmara ti brabonjci pohvatali,hvalis se s imenom (cetnik),kojeg ti ga osmanlija dade,baka ti se za kasiku brasna dade osmanlijama,i tako nastadose srpska kopilad.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa pleme vam hebem. Prodite kroz drinsku ulicu pa vidite u kakvom je stanju asfalt. Situacija je samo za nijansu bolja na glavnoj dzadi u Sarajevu. Ne vide se trake kako treba. Sva naselja su oronula jer je asfalt propao skoro u svakom naselju u Sarajevu. A oni se fale sa petljicom koju su davno trebali zavrsiti, i sa par privatnih zgrada koje btw nisu nase, nego su privatna imovina.
Vaš prostor za uživanje, Vaša privatna oaza, mjesto gdje je luksuz standard! http://www.vilaeden.com/
aman aman nek se gradi naše sarajvo,samo da nam ga ćetnici neporuše, a kako je krenulo aman će ga sravnit sa zemljom
sve što ste navodno izgradili, četvero djece od devet godina može za dva dana pokvariti
heheheheheheeeeee,blizu izbori,treba ovce da se napadu trave!
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
2 puta čitam tekst arapi ulažu stave naslov a ni jedne riječi u čega koliko gdje kako ofirno ko fol arapi investitori ma bjaži kliks lažete sami sebe
ovo ulaze tvoja mama pare one sto je zaradila na Vogoscanskoj petlji :)
Arapi ulazu prave naselja u opcini Hadzici, Novi Grad i Vogosca. Prave naselja za par hiljada ljudi i sve je prodato i prije gradnje, prodato je stranim gradjanima pretezno arapima koji za vrijeme ljetnih vrucina u svojoj zemlji dolaze na par mjeseci da zive u BiH sa porodicama itd. Ovo sto pise Klix su fakti i svugdje u Sarajevu su podignuti kranovi, nesto je ova godina pa i prosla opasno se zahuktala kad je gradnja u pitanju, mislim da ovo nema veze sa izborima i izbornom godinom nego su se neke stvari poklopile i napokon se krenulo sa izgradnjom glavnog grada koji ce za par godina igledati kao prava metropola.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JEL TO SDA SDP PRAVI TORNJAK NEKI OPET ODNOSNO TORANJ
Tornjak imademo ,i zvade se RS ,a toranj ko zna moguce je.
Ja bi nekako vise volio da se manje gradi a da su plate vece i da je vise zaposlenih!
Sad ce ovi debilni komentari tipa : TZ,ZE,BL,MO,........ radi Sarajevo se gradi hehehe a nezaposlenost dostigla nebesa u tim istim gradovima. Ko bajagi oni rade hehee ublehashi. Petlja u Sarajevu koja se spominje je projekat iz 1980 koji evo kasni 34 godine. Projekat iz 1980 i danasnji razlikuju se u par deka.
Da, ali si zaboravio sta su Srbi uradili od Sarajeva: http://www.sutra.ba/slike/nadnu/grbavica-rat.jpg STIDI SE !!!!!!!
Ako se građevinska industrija oporavlja, onda ni izlaz iz krize nije daleko, valjda.
Šta ti mene ganjaš po Klix-u, da se nisi zaljubio, nedo' Bog? U tom slučaju bi imali smisla tvoji dislajkovi.
Onda imaš dvojnika na Klix-u, pošto dobijam obavijest I Get The Point Exactly:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fali ovom gradu stadion ne luxuzan nego pristojan da se vishe ne brukamo.
Glavni grad BiH je u posljednje vrijeme veliko gradilište. Uz rekonstrukciju južne longitudinale i Stupske petlje, u gradu niču objekti poput Sarajevo City Centera, zgrade Dvor, Moja Malta, gradi se i na Dobrinji, počela je obnova hotela Zagreb... naslov ovaj ko da je otvoreno 10 fabrika sem ovih longitudinala i petlji ovo ostalo mi nije toliko vazno ..... eee novinarcicu klixa jel to radis po diktatu svog BOSSa pa bombasticne naslove MEĆEŠ :P
Sarajevo nećeš moći prepoznati za 10 godina, bit će to mali Dubai.
Za Balkanske gradove, Sarajevo i Zagreb su vec Dubai. Skopje nema tupav trzni centar, a kamo li nesto poput SCC, Alte ili BBI-a.