Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preskupi su , nekoliko krilaca 10ak maraka
Pa i u Bingu a i u restoranima je piletina proporcionalno poskupjela
7 kom, 8,50...Meni su jedino dobri crispy strips, od njih se mozes najesti...Dodas jos korpu pomfrita i dovoljno da se ubijes za 11.50KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajde futavci da cujemo, sta sad ne valja?
KFC je najbolji od junk food. Tondersi su daleko najbolji. Piletina iz McDo je smece u odnosu na KFC.
Evo ja cu ti reci. Kad god sam van BiH ako moram jesti brzinski jedem u KFC-u, ali ovo kod nas je najlosiji koji sam ikad probao. Uzasno masno i to sa smekom. Eto. Inace fakat volim jesti u KFC-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Menadzeri viču na radnike. Gosti čuju u restoranu. GROZNO.
Kakav MOBING radnici trpe u kfc. Vika i psovka se čuje u restoranu. Bože sačuvaj.
Ako je drive-thru treba biti jefnijine 25% jer za takve kupce ti ne treba prostor i kirija, niti konobari. Mc'Do je to prvi fast food i bio, ali je tad imao samo burgere po niskoj cijeni i to je prošlo dobro. Što bi plaćao isto? Uostalom uzmi teletine napravi čorbicu bolje ti je nego jesti ovo puno ulja i sve ga nezdravog.
Ma otici cu vala samo da probam, pa cemo vidjeti....U McDonalds nikad vise ja i supruga potrosili 16KM i ostali gladni mogli smo jos toliko pojesti a to je blago receno preskupo...
Hoce li biti piletina u kanti? Sto bi Ricky Gervais rekao "kada smo to odlucili ljude tretirati kao stoku, pa ih hraniti iz kante?" 😁
Ne konta tebe vecina citatelja ovog portala s tom izrekom, niti mnogi znaju citati i pisati, a tek da znaju za R.Gervais...to ti je previse za ocekivati.
Sto se mene tice nisu morali otvarati ovaj kfc
Korean Fried Chicken je mnogo, mnogo bolji od KFCa a moze se napraviti i kod kuće.
Naselje Miljacka stanovi jaci nego na MDvoru
Je l' sve džabaluka?
Cujem Muhic junior na aparatima. Problem oko radne snage. Narod postao razmazen i nece vise da radi za sest stoja i sendvic. Malo je, vele
Mi Bosanci volimo roštilj a ameri vole fritiranu hranu, tako da mislim da je ovo još jedan propali projekat kao što se mek donelds pokazao.
Ako nista, nek nam je KFC najveci
Kod nas sta god se napravi/otvori nosi epitet najveci.
welcome to Republic Sarajevo
Pa hoće li kakva fabrika se otvoriti..pitam za jarana
Brza hrana me nešto ne oduševljava, ali ne veseli što će nekoliko mladih ljudi dobiti posao.
#me veseli