Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mrš
Metodologija evidentiranja turista je manjkava u cijeloj BiH a posebno u Međugorju, Sarajevu, Mostaru... Tu j najveći broj hotela, motela, pansiona, apartmana, soba a noćenje /boravak se evidentira samo u ''crnu knjigu''. Ogroman broj turista dolazi u poslijepodnvnim satima u hotel, smještaju se, spavanje, doručak , odlazak a ništa se ne evidentira. Plati se gotovinom uz princip ''pola/lapo'' gdje se dijeli PDV 50% : 50 %.
Preuzeli Kinezi primat od Arapa :) super je potez bio ovo s Kinezima i Arapima, dali su bas boost lokalnoj ekonomiji, samo naprijed!
Sarajevo postao kineski grad gdje god pogledaš kinez hoda kez od uha do uha
Kineze treba odbiti u svakom pogledu, da ne budemo za marku glavu na tacnu stavili.
A prema ne zvanicnim informacijama bilo je i 500 hiljada imigranata.
da sam placen.... jos vise bi je pljuvao. al ni to nije dovoljno koliko je zasluzila da se pljuje
Došli da vide Valtera