Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste najodgovorniji, sluga lopov je veća pogan i od gazde lopova
Šta ovaj može janjetine izist...
Oni mislili podvalit robu francuzima , naprskali smilje ko da je blitva hihihi
Prošao SFF opet udarna vijest maline do izbora.
Samo neka mi neko odgovori u cemu su ovi sadasnji vladajuci kozojebi imali uspjeha u zadnjem mandatu sem punjenja sopstvenih dzepova i uknjizenja interesantnih po njih gradzevina
Nasa posla, sitni lopovski profili. Mi bi uzgajali smilje za kozmetiku visoke kvalitete i prskali svim i svacim. Dolina Neretve je dugo vremena imala najveci postotak oboljelih od raka po glavi stanovnika u citavoj Europi jer su trovali voce i povrce preko svake mjere. Samo nek' se zaradi, koga birga za kvalitet i koga briga sto ce se netko od toga otrovat. Sad nam takva logika dolazi na naplatu. Nije za nas proizvodnja, mi smo jedino sposobni poklat se, svako malo.
Opet ta Federacija tamnica Hrvata izradila ZNA SE hrvate :(
Prije par godina u Hercegovini....--- Cmilje?5000 litar ulja.Ma to je poso za mene......zenooo idemo u cmiljare....Sta je to kako,gdje?...Samo suti zeno sve sam skonto....Ma da mi pitamo nekog ko zna nesto.....Ma sta ja da pitam ,znam ja i sam,vidi cijena,za par godina ja ti i djeca u novu trokatnicu i novim mercedesom u Makarsku..ni porez im necu platit..ajmo sadi,okopavaj,zalijevaj.....poslije par godina.......Jebem ovu sugavu drzavu sto me nagovori na ovo..??????????????????????????
Jako prosto, ali nazalost istinito...