Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganluk. U BiH je ocigledno ukorenjeno misljenje da su Rusi ili Turci gluplji poslovni partneri nego zapad. Nisu. Ja ne znam da li su odgovorni u BiH svesni koliko trziste je Rusija. Pa BiH da samo jabuke sadi ne bi bilo dovoljno. A imate zemlju u koju da dugme posejes nesto bi izniklo. Ovakvu sansu upropastiti je grozno.
@TarzanSilni Dobro je to. Sve to rus pojede. Eno poljake su rusi zbog sankcija odyebali upravo sa jabukama. Pa u poljskoj kuknjava. A BiH se zayebava. A Putin je jasno rekao zapadu: Kada nadjem nove poslovne partnere zapadu se vise ne vracam.
Nema se kad cuga se😀😀
ta će rusi ... trebamo im uvest sankcije u vidu neprodavanja ama baš ničega ... pa nek krepaju od gladi ... nek vide na koga su se namjerili ... jel tako
FAŠISTIMA MATER JHEBATI A NE PRODAVATI NJIHOVO PREKO NAS...ENO BRATA PUTINA NEKA GA PRIHVATE KAO I MI ŠTO SMO I NEKA SE PITAJU KOGA SU SANKCIJAMA UGROZILI SEBE ILI MAJKU RUSIJU
.......čiji sin je vlasnik najvećih plantaža jabuka u bih.......neka mu ga rus metno.......
stvar je tako jednostavna, to su sankcija za aktuelna pridruživanja i potpisivanja.
Ako je kod nas aktuelan papanluk to ne znači da je i kod drugih!
U potpunosti podrvam Rusiju ljudi nece GMO hrane i nece hrane iz uvoza nasi domaci kriminalci uvoze voce i povrce iz Poljske i onda po skupljoj cijeni to isto prodaju Rusiji ciganluk zivi od drzave.
Svojevremeno je R. Karađić izjavio, "korijenje čemo jesti", u kontekstu velikosrpske politike, a bio je čak i od B. Plavšić kritikovan, kako se je dograbio para, a taj koncept u punoj mjeri nastavlja M.Dodik, pa onemogučava formiranja i ministarstava poljoprivrede i drugih institucija na državnom nivou, što ima svoje posljedice za izvoz poljoprivrednih proizvoda.
nemojte mi reć da su i Ruse pokušali prevarit? bando banditska kako će sirotinja sutra izvest kilu jabuka od vas, dajte njihova imena napišite da znamo ko su
zbog nepostojanja jedinstvenog državnog sistema kontrole proizvoda... joj mile pa ni rusi te ne jebu ni 2%
Srbija trlja ruke.
sve je bilo u redu dok im nismo počeli banane izvozit...
I mango 😂
E pa imaju laboratorije za hranu.
Bio sam u jednom selu pored Beograda sa drugom,tamo masovno prepakiju voce i povrce iz Poljske i salju za Rusiju
zasto bi ruski inspektori obilazili proizvodne pogone ? nisu blesavi. to ne znaci da je proizvod koji im se salje iz tih pogona. ocito je da nema jedinstvene kontrole pa ponovo pokusavamo prodati suplju ?
A srbi umislili kako ih Rusi vole, kako su ludi za njima i njihovim Dodikom...