Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shalom mile.. znaci rs zauzimaju semiti židovi ,a federaciju semiti arapi..bravo budale..
Još jedna prevara diktatora Dicka, slavnog uništitelja srpskog roda. 😁
Ovo su kupili Mile i Livne zajedno pa ce rasprodati sve i odijeliti a radnici kucama.
Samo prodajete Titovo ima li nešto da ste otvorili.Goli otok plače za vama.
dodo ih raskuci hahahaha a kara i jos im usi zavrce
Shalom
קרב מגע
Sta li im je slagao Dodo.....U Rs-u RAFINERIJA PROPALA;;?!?!?!?!?!?...jedina rafinerija na svijetu koja je propala od kad je pronadjena nafta?!...(ne racunajuci one koje su unistene u ratnim dejstvima u Iraku..Libiji...).. a kamo li ovaj "rudnik" inace poznat kao neiscrpan!: :) ;)
@AragonSorab a kinezi iz Smedereva su poznati kako "redovno" placaju dobavljacima...trenutno duzni 34 miliona EUR-a ;) :) Donositi cete vi rudu u rukama u Zenicu i moliti da kupimo :) :)
Genocidna tvorevina postade kolonija
Dat ce njina mile sve pa i svoju gospodju.
Hahahahahahahaha...hebo fabrike samo vi postavljajte krstine, slama će fam biti pojam!!
set kašika i lovorov vijenac.