Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jel uspio zaposli arnelu alajbegović? mala neka se javi, imam za nju shemu..
prvo su dosli popovi pa topovi pa lopovi
Nema ovdje rudara, ovo je gospoda koja živi od rudara
prva tri reda niko jame ni na yt nije vidio
Zaustavite kriminal u Rmu Banovići.
bravo RMU Kakanj
sve pohvale .ucili nas u skoli bosna i hercegovina bogata vodama i rudama...i rudari trebaju da budu gospoda.pozdrav
Rudari,motike,lopate,sirotanovici,odroni,poplave,mjesalice-bosnjaci,muslimani
Rudnik kakanj je tek poceo placati i iz ranijeg perioda ima ogromne dugove a investira Elektroprivreda a ne rudnik. Prava istina je da je RMU Banovići najbolji rudnik jer je plasirao 1.6 miliona tona uglja. Nema duga nikome i bez rupa ima sve obaveze izmirene. Sam investira i odlucuje ali nije u koncernu pa niko ne smije ni reci za to. Nazalost sve je diktirano samo mi ovce da pasemo. Ne zanimaju me nijedni ali red je reci istinu.
U svakom slucajo Kakanj je pozitivan primjer u odnosu na rasulo u drugim rudnicima u koncernu. A sve je do menadzmenta. Instaliras majmune i lopove i odma imas i gubitke.
Ima li nagrada u matematici,kemiji,racunalstvu,tehnici,kemiji,robotici??? Lopata,dobro jutro 19 stoljece