Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sponzorisan članak. Isto kao za nekretnine. Cijene automobila stagniraju i nije tolika potražnja kao što se priča.
Treba cuvati novac, ne bacati na gluposti. I onaj od 3 i onaj od 15 godina imaju klimu, udobni su, slične vozne karakteristike. I jedan i drugi će te bez problema odvesti na zeljenu destinaciju. Samo bez jurcanja, dobre gume i redovno održavanje. Bacati hiljade maraka samo radi druge "školjke" auta je čista glupost. Sretno.
Dovesce sad kamenjarski Srbi iz Njemacke brdo povoljnih polovnih auta. Sve ih vozile babe do prve poplave. A nase bahhlijetine sto su imale dobru sezonu sa malinama ce poletiti da ih pokupuju i pokazu se pred kafanom. Umjesto da uloze pare u mreze, ili se udruze i prave hladnjace. Pa ce sljedece godine zakukati, kad im cijena bude marku i po, i kad im grad unisti pola roda.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
u ovoj glupoj drzavi automobil je najvaznija stvar
Mnogim balkanjerosima mjerilo uspjeha a sef jedne korporacije vozi Volvo star 17 godina
poslije ovih poplava u evropi,biće smetlja od automobila koliko hoćete....svo to smetlje obično završava na balkanu....jedino što mi je nelogično kod ovih naših lopova,što kažu da rastu cijene,kada bi trebale spasti.....BALKANSKA LOPOVSKA POSLA....IDITE NARODE I DOVUCITE SAMI SEBI AUTO,A OVI LOPOVI NEKA DIŽU CIJENE DO MILE VOLJE
šuplja,tipično za SADAKA STATE!!!
Kod nas su cijene auta prenapuhane...
Pa normalno da je potražnja u odnosu na prošlu godinu veća kada je sve stalo. Niti je prosle godine cijena padala niti ove godine cijene rastu. SPONZORISAN ČLANAK
Evo naslova samo ga trebaju građani platiti. CIJENE NOVIH I POLOVNIH AUTOMOBILA Y PADU, ZBOG KORONE PADA POTRAŽNJA I U ODNOSU NA PROŠLU GODINU.
Sponzorisan članak isto kao sa nekretninama, novinari gdje su argumenti. Želite li da ja odradim tabelarni monitoring i pokažem drugačije stanje. Šta ćemo tada.Prestat ću čitati Klix.
Ma kakvi. U Srbiji Golf 5 u prosjeku 3,5-4,0 hiljade eura. Ovdje mogu cijene samo padati, ne mogu rasti. Pokušava se kao sa nekretninama odraditi, ali neće uspjeti jer auto možeš kupiti bilo gdje u BIH i dovesti u Sarajevo gdje je cijena nekretnina nerealno porasla. Auta kupovati u RS ako budu skipa u Federaciji.
Za 2 mjeseca ce pasti dok se ociste o osuse auta u Njemackoj.
Ova auta što su poplavljena u Njemačkoj stižu kod nas. Mlado godište a malo prešla.
🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔
kakvo je maltretiranje u JP Posta na placanju racuna za struju,ljudi ceka se po 45 minuta,obraca li iko paznju na to
Cijena golf 2 kao da je 2005, ccc
Uživam čitajući objašnjenja nargilaša zašto ne treba "uzeti" novi automobil. Pored njiha bi svaki proizvođač automobila propao.
da "njiha" njihaaaa
Budalaština.
Ovaj Muratovic uhljeb iz Privredne komore postaje jako dosadan sa forsiranjem elektricnih automobila.