Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasim firmama je lakse a vjerovatno i jeftinije uvesti tudji otpad nego organizirati prikupljanje u svojoj zemlji .. nedostaju nam ocigledno sve sorte infrastrukture i propisa ...
facebook.com/pisajsirotinju2015
Pa sta ces kad uvozimo vodu, a jedna smo od najbogatijih "vodenih" zemalja u evropi, plus ovo je samo podataka za tekstil i plastiku, bog sami zna sta se nama uvozi pod krinkom kvalitetnih proizvoda
:) sad ce baka da zaposli 100000 ljudi u reciklazi i predizborna obecanja ispunjena do kraja manadata dijeli kasike
sta sam ja neki dan pisao. eu salje svoj odpad u zemlje treceg svijeta. oni su cisti a mi smo zemlja treceg svijeta. toliko o nama. al neko za ovo uzima lovu.
pa to otprilike znaci da se second hand odjeca, second hand aparati carine pod otpad
Demokrate, za vašeg i našeg života je možda i podnošljivo uvoziti ovu količinu otpada ali iza nas će neko da živi na ovom prostoru, da li vam je jasno kako ne znate da vodite zemlju. Međutim veliko je pitanje da li je ovo sve neopasni otpad, veoma, veoma sumnjivo!
Drugim rijecima... povecan o je odlaganje svjetskog otpada u Bosnu i Hercegovinu!
nemoj mi reci da si ti razumio ovaj tekst?
A i jesmo samo za otpada kod nas može sve.