Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će opet napadi na Bošnjake. Kad su porasli naši tržni centri i propao Konzum, postali smo ekstremisti za konjoglavu Kolindu. Kad smo u obrazovni sistem Srbije ušnjirali bosanski jezik, počeli nam prijetiti ratom Vulin i Dačić. Šta god uradimo dobro, a ide nam to, počnu oko nas kmečati. Mi smo gospodski narod, i to ti je.
Kada vidimo koliko su hdz i snsd potkopavali daljni razvoj Rep BiH i pokusavali razbit jednu jedinu onda su ove brojke jos pozitivnije nego sto su! Svaka cast i samo naprijed!!!!
Hrvati uplate u proracun kao i bosnjaci!Oni ti drze bih iznad vode!
@SrbskyDrinsky Glupi Drinsky. Rast uvoza znaci povecanje zivotnog standarda i povecanje potrosnje, uz rast izvoza. Kad se doda da je znacajan dio bilansa i turizam kao i usluzne djelatnosti, inzinjering, dizajn... onda i nije neki minus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobrih mercedesa
Lijepo lijepo :)
Nije to tačno,treba pitati D.Masica i SDP.Oni najbolje znaju pravo stanje
Izvoz mladih školovanih ljudi možda
jos da nema cetnika i ustasa u BiH bili bi Swica
Osjeti se izvozna klima ali nije dovoljna jos uvjek uvozimo previse !
Pare iz dijaspore nam omogucavaju da smo konstantno u vanjskotrgovinskom deficitu vec vise od 2 decenije... zamislite da su te pare ostale u BiH...
Čega to ?jeli mozda mladih pismeni ljudi??
Škutorčići i điksoni NA APARATIMA hehe !!
Dva su pokazatelja realnog rasta: 1. RAst izvoza ( Njemačka svoje blagostanje bazira na njemu) 2. Rast zapošljavanja Sve ostalo je šibicarenje !
ne mora znaciti izvoz, ko ima razvijenu unutrasnju trgovinu, al yo male zemlje kao kinne kozemo. oosebno jer imaju dva naroda koji ptije kupi vodu proizvedenu u srbiji\hrvatskoj nego u svojoj zemlji.
fulam ova slova kao da nisam vidio ni 8 razreda osnovne 😂