Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola moje rodbine se izvezlo u Njemacku
NAJVISE SE ZASAD DOKTORA IZVEZLO..
GLEDAM SVE MUDRI KOMENTARI ,NEMA ŠTA
joj petaka
Sve više se otvara tržnih centara , elitnih prodavnica ,a sve manje je firmi i proizvodnje , mnogi žive na kredit i prividno imaju ,a sve na dug ,bogati u Bosni postaju bogatiji ,a siromašni sve siromašniji pravi se ogroman jaz dokle , do 1992 samo "2022"
gledaj para mi od mmf-a uzimamo,e stvarno za nas nisu pare
Šicate nas podatcima tipa : porastao izvoz, prikupljeno više poreza, poskupili ste nam sve što se moglo, povećavate akcize, kažete da ste povećali zaposlenost i smanjili nezaposlenost, masa ljudi emigrirala ... de nam sad još samo recite - KADA MOŽEMO OČEKIVAT da počnemo živit kao LJ U D I ... ! ! !
majka turska, amin
Spavaš li mirno Angela?
a sto nebi spavala? dobro njoj, dobro nama, dobro svima.... zivjela Angela!
Masalah. Samo nek raste dobit drzave. Udjel rs-a u izvozu: tri marke...
Jak izvoz nema sta:)
Njemci na aparatima jer je BiH pokrila 1% njihovog izvoza u BiH :D