Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kao Bingo i ostali stranački koncerni imaju neki poslovni plan, tu se uglavnom ide jednostavno, spusti cijene, satri konkurenciju, poguraj stranku na vlasti, plati inspekcije i furaj .. nema tu pameti, pa to je prodaja banana i paradajza
@shahzudin .. naravno
@Denin60 Napravi ti novi Bingo i daj im plate po 2000KM, pa ces vidjeti koliko ces dugo opstati :) Zasto Bingo ne bi davao 500KM kad pola drzave bi radilo za te pare?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost u Hrvatskoj jos nije dovoljno razvijena gradjanska svijest o tome, koje tokove ima novac svih gradjana, koji se slijeva u drzavu i iz drzave kod privatnika. Tako da je najvjerovatniji scenarij, da ce vladajuci HDZ nastaviti u duhu Sanadera i Jadranke Kosor pomagati Todoricu na racun gradjana tj. drzave. Sjetimo se samo 2012.: Vlada Sanadera kao i Vlada J.Kosor otpisale su firmama koje djeluju unutar Agrokora, dugove državi veće od cca. 60 miliona Eura
jel sad mi treba da plješčemo?
kako god da okreneš ovdje će na gubitku biti država BiH i njeni građani. prvo Mercator sve proda Konzumu, pa sad Konzum opet nazad sve prodaje Mercatoru... na kraju se neće znati šta je čiji dug a oni će podići sidro i otići punih džepova. naravno, niko im neće moći ništa jer će naše političare kupiti sitnim novcima i onda će biti priča o zastari slučaja i sl.
Ma mmmmmrrrrrrršššš
Cuj lafa, a kad ste rokali ljutu i dijelili lovu onda je sve bilo po propisu i transparentno. Sve vas treba u radne kampove Sjeverne Koreje na dozivotne kazne.
svi pametni poslje sranja, radnici ispastaju, pogan gdje god se okrenes...
"I ono cuj kompa, kuzis..sad imamo ful plan.. hrvatska nacija ce da se zavali par milijardi da se bum iscupamo.. pa mi smo genijalci"
Sve rečeno: https://www.youtube.com/watch?v=Rr5zrkHgFok
--- Agrokor bez pravog poslovnog plana Piramidalna šema ! Odigrali je Rusima i dobavljačima, a zaboravili da su EU ? E ovo se stručno zove samozajeb, i vjerujem da će ući u standardni hrvatski riječnik !