Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce biti zapišano i izasrano već drugi dan
Dobro da nekog ne siluju. ako ne postave kamere nista od ovog.
Ovo će biti buvljak 100%. Polovne cipele na kartonima od banana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"hocemo li i ovdje pii... i sraaa...." kao na mostarskom raskrscu? :S
Vas trojica-četvorica sa negativističkim predviđanjima, ste potpuno pesimistično-devijantne i destruktivne osobe, okružene prljavštinom i smećem. Ima u gradu svakakvog ološa kao što ga ima u Zagrebu, Beogradu, Beču.. ali odista pretjerujete.....
nismo mi pesimisticni, vec je narod toliko zarastao isto ko livada u trnje, ne znaju za red i mir prosvrljaj malo po piku ovaj zbo onoga onaj zbo ovoga i sl. ja boga molim da ih u tim "prostorijama" ne bude i "fixatora"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I pokretne stepenice jeee
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=53638 Nermin Ogrešević kandidat za Premijera USK-a.
dobro islikajte sve ovo jer ove inoxove cijevi uskoro necete vidjeti
Potpunjak...zemljo otvori se.
gdje su sdp poltroni !? u misijoj rupi !?
Treba u ''potputnjaku'' staviti kamere,inace ce sluziti kao javni wc,kao sto je praksa kod domaceg stanovnistva na ostalim ''potputnjacima''.
Dok gledam ove slike, drago mi je da je ovako fino ispalo... ali u isto vrijeme jede mi srce sto znam da 48 sata ce doci mali bejbi gengsteri i isarati svaki centimetar sa "Tm '87", "Valter", i "Sevko i Serifa".
Pretrcavanje ceste kaznjavati na licu mjesta sa 100 KM
ha ha...novi grad dobio metro...jesu nam zavidni ovi čaršijaneri...oni se jos vozaju u kombijima u ulicicama iz 16 stoljeca
"a ovaj i slični primjeri trebali bi biti podstrek za izmjene zakona, kako bi opći, društveni interes bio iznad interesa pojedinca" - Pa, jarane, na vrijeme se izvrši ekspropriacija, a ne kada radovi krenu.
Nema to veze sa vremenom jer natezanje po sadasnjem zakonu moze trajati vjecno.Primjer je zadnjih 300 metara prikljucka na zaobilaznicu od pravaca wise.Jedan objekat je u pitanju a zahtjev je astronomski.Zato jos uvijek za Zenicu idemo kroz Rajlovac.
Je*o vam radovi mater u pi*ku, hoće li ko poduzeti šta vezano za ove narkomane lokalne na Stupu što skoro svaku noć u okolici Tibre, staračkog doma i HIFE obijaju auta??!!
Palicu u ruke i ceku napravit.
@mg74 To izgleda jedino preostaje prijatelju... Nego su organizovano to napravili, polupali rasvjetu a 150+ auta u tom krugu, baš posla momci imaju a policija ništa ne poduzima... Aferim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EVO IDEJA ARHITEKTIMA: Projektujte podvoznjake u obliku jajeta na krajevima (iliti bez coskova, sa zakrivljenjem) Na srednini bi bio put. Tako ce ko god bude piso dobiti nazad svoj urdin, nemozes na cosku postaviti mini pijacni stand, nema dilanja na cosku vec na sredini hej itd. Također ima nabaviti boje otporne na sprejeve itd. Logicirajte. Najlakse je kocku napravit punu urina.
zakljucak, obavezno postaviti video kamere, i odmah obavijestiti buduce huligane kakva ih kazna ceka za buduce prestupe.
kod TILETA je bilo jel ne das po cijeni koja je za tu zonu , e hajde u prdekanu i sruse mu kucu a on je u cuzi i plate mu po toj cijeni ..taj zakon treba uvesti ... on platio 50 hiljada sad hoce 2 miliona e pa ne moze monkey
Misliš, vratiti stari zakon, koji je dozvoljavao otimačinu? Ovakvi sporovi se mogu riješiti pred sudom, ali treba na vrijeme pokrenuti proceduru, a ne kada se asfalt postavlja,
DA TAJ ZAKON OVAKO SUDOM NISTA I NIJE OTIMACINA DATA MU JE REALNA VRIJEDNOST A NE NAPUHANA U TOME JE STOS I NIJE BILA OTIMACINA
Obavezno odmah kamere postaviti i dobro osvjetliti to, jer ce za par dana postat ruglo puno urina i mirisa amonijaka,narkomanije, a možda čak i kakva jacapi !!!
Obavezno policija i zatvaranje poslije nekog vremena.