Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil i radnici su pobjedili slovence.Jos jedan dokaz kada su svi slozni i znaju sta hoce da uspjeh ne moze izostati.
A sad malo o platama ! Misle Slovenci da u BiH imaju monopol kao u Yugi.
kako je moguce da kasne sa otpremama dijelova i robe ako je fabrika nerentabilna? znaci kupaca dijelova ima otpreme ima fabrika ima svrhu - kako je moguce da je najednom prest'o dolaziti profit?
vidite da sloga sve rijesava...
Nije baš tako ... Fabriku hoće da prodaju ... ako iko hoće da je kupi sa svim radnicima ... A zašto hoće da je prodaju, to ne znam, al mogu nagađati da profit nije na nivou... ne znam ... Ako je ne uspiju prodat ... Ne znam ni sam šta bi moglo bit, ali sigurno neće biti ništa lijepo ...
ma samo slozno protiv bagrae..