Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodje direktor spalit ga u kancelariji, spalit fabriku i nek ide sve u pm
Još jedna dženaza privrednog giganta. Al ne gubite nadau u SDA i maline, pa u Oktobru opet ZNOOO SE ! ZA Ugodno i Udobno !
Prodati firmu bud zasto Uzeti pare podjeliti dokle moze stici I to je to Tako nam je sa svakom Titinom firmom Ne postoji ni jedna da radi kako treba Kakva vlast takve i firme Sve nam ode na dobos A
Ljudi dragi morate osavremenjavati proizvodnju i ulagati u dalji razvoj
Zrak ne radi nista vec godinama. Kapital firme je istopljen zbog dugova firme prema radnicima koji nista ne rade, jer firma nema posla. Neki dugovi nakon rata su vracani jos iz perioda od prije rata (utuzena potrazivanja radnika).
Nestalo 50 miliona kapitala.... Kamioni koji su dovozili osnovnu sirovinu 'nema nicega' za proizvodnju 'nista', iz Loevenberna, su se izgubili na putu prema Niodaklevcima....
Sad me strah za onu samohodnu haubicu, da sutra ne ispadne samohodni M48
Direktor je iz sbba
Direktor je iz sbba
"Kada je rađen bilans preduzeća procijenjen je na 60 miliona 1998. godine. Od tada su svi direktori i uprave smanjivali kapital. Kako je smanjen? Krađom i marifetlucima. Preduzeće je u situaciji gdje sada vrijedi blizu 10 miliona. Kapital se istopio za 50 miliona KM", kazao je Rizvanović." kada krezavi pametjakovici tumace smanjenje kapitala uslijed amoritzacije od 20 godina.
Direktor SBB kadar a SDA kriv interesantno pa koliko mrzite SDA nakraju ce biti jedina i prva stranka hahahaha
htjeli ste sda i "neka me moj krade" pa eto...
Tačno, te mašine su nekad hranile 4500 radnika + njihove porodice
pravnica je Besima Međedović 061/567-201
tehnički direktor je Esad Fejzić njegov broj je 061/162-132
direktor je Ismo Hebibović bio je član SBB a sad nisam siguran i njegov je broj telefona 061/108-183
Ja Sam bivsi radnik ovog giganta,Plata bila Dzajic,nije nam valjalo htjeli drukcije,izvolite uzivajte.