Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažu patriote i borci za državu, vjeru i nacionalni interes? Hoće li biti demonstracija ispred 'Zraka'?
ko vam je*** mater svima, svi kukate a SAD opet razxere izbore
@EnglezRumenige Ludjace kakve su ingerencije kantonalnih vlasti u federalnoj firmi???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako ste glasali, tako vam se piše. Nakon glasanja nema kajanja
Ama bolan kakvi su to jadovi kad njih stotine sute i trpr.Ma samo im daj cvaju i oni zadovoljni i kazi bit ce plata u 2024 godini.Hahahaha.Zaista jadno kakvi su to neradnici kad dozvoljavaju da im familije djele njihovu vjecitu neizvjesnost.Al valjda im je slika sa direktorima bitnija od plata.Ko biva mene ce pripazit.Hahahah.Zaista blage veze o pravima oni nemaju.
Vazda su bitnije 3 dir pozicije.Suti i trpi kao sto 20 goduna sutis i trpis.
Ima li iko muda da konacno skine par glava u BiH!!?? To je jedino rjesenje, jer ovi vapaji bez nasilnih akcija nista ne donose. sda smrad opljacka sve.
Pod hitno kreirati četvrto direktorsko mjesto.
SDA kadar sta drugo ocekivati
Uhvatis te direktore, dobro ih polomis, pa neka onda vide ko ce kome prijetiti i ponasati se ko da je necija prc.... svi ti iz uprave gdje god su se pojavili iza sebe su ostavili pustos poput skakavaca
S obzirom u kakvom drustvu zivimo, da, vaznije su tri direktorske pozicije od vas, pa i da vas ima hiljadu nazalost.
Ako mislite sebi dobro morate se samorganizovati. Nece vama Vlada nista pomoci. Upamet se dobri ljudi i preuzmite inicijativu. Da vam misle dobro ne bi vam koldzu doveli. Ne budite naivni!
Ima li ime taj čakija i šarafciger
BENJAMIN BEKTIC
U cijeloj zemlji su bitnije pozicije narodnih tribuna, nego svih nas na čijim leđima ova zemlja opstaje. Nemamo mi nikakvog ponosa. Samo nas nacionalistička priča loži. Podanički mentalitet. Djeca će nam biti zahvalna na shit-u koji im ostavljamo.
Pa taj Koldžo bi rodjenu mater izvaro
Pokrenite stečaj tako će te Upravi stat u kraj.
Lijepi Zrak, Fomi! Radilo se u dve smjene, plate bile u samom vrhu exYU, išlo se u Irak, vikendica na moru, auto, stan se dobio, ljepota od života!… jbg a sada tuga od života… Zna se SDA!
Gdje je strajk? Protesti? 😝😂😂😂😂😂😂
OOOOOOOOOOj