Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radnici bez panike fadil je uz vas
Kupit' će neki guzonja jeftino pa u željezo sve rasprodat'..
Valjda TVORNICA DALEKOVODNIH STUBOVA
Kako je krenulo DALEKOVODI nam više i neće trebati pa ćemo proizvoditi KRATKOVODE za relaciju Istočni - Zapadni Mostar.
Gdje je sad ona izjava Bakira Izetbegovića da će biti 100 000 radnih mjesta ali ugašenih
I pored svega, najvažnije je da se danas ipak živi radosnije kad nema više mračne komunističke vlasti :)
Još jedan u nizu rezultata stranke, hem demokratske, hem akcije, a u akciji su od samog preuzimanja vlasti i gazdovanja, nad nekad narodnom imovinom koju su praktično preuzeli, pa je krčme i ravnaju da ostaju samo lokacije pa i njih prodaju ili svojim talđijama razdjele.
Rashebaše i sve u stećaj gurniše lopovi. Nejma ništa dok raja opet masovno ne izadže naulice i zauzme sve zgrade vlasti.
sta je sad?...pa prosle godine ste pisali da su zaradili stotine miliona u albaniji na dalekovodima....da se nije sebija muvala oko njih?
Dok se većina ljudi u BiH "zabavlja" oko religija, nacionalnosti i ostalih stvari od kojih se NE ŽIVI (osim hodža, popova i političara) većina naroda ostaje bez posla, naobrazbe, bez osnovnih uvjeta za život.. Da nije žalosno bilo bi smješno..
Nazalost, stecaj nece biti korak ka ponovnom uspostavljanju proizvodnje i pronalaska investitora, nego ce biti korak ka rasprodaji imovine i zemljista!
Dejtonska Bosna i Hercegovina
Je kriva sto vas vlastiti narod pljacka? Lopov ne bi bio lopov da je normalna drzava?