Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništiti firmu koja se bavi aluminijem u 2019. godini je umjetnost. Svaka Vam čast, al nije li vas sramota nakon tolike mužnje države tražiti "pravdu". I to nema veze s tim što ste katolici ili ovi oni ustaše, da ste mi najrođeniji - muljatori ste.
Imate Covica, neka gurne ruku duboko u dzep i neka van pomogne, glasajte i dalje za njega...
Cuj trazite reakciju pravne drzave od Covica. Pa nije lud sam sebe i svoje havere u zlocinu da strpa u zatvor. Jeste li vi svi ludi od te elektrolize? Nisam znao da tako utice na mozak.
Polako sa reakciju . Dok dodjete na red. Prvo energoinvest hidrogradnja vranica pretis famos
Traže reakciju pravne države nakon što su pokrali 400 miliona državnih para, jer dug je nastao neplaćanjem struje državnim distributerima i nakon što su godinama zabranjivali ulazak te iste države u krug fabrike. Ovdje pravna država jedino treba da hapsi sve redom od direktora do čistačice. PS: I njima je država predsjednik HDZ-a.
jesu li trazili pravnu drzavu kad je na ulazu pisalo da je zabranjen ulaz za muslimane?
On će vam je omogućiti na izborima... Čekajte malo...
sad pase trazit pomoc od drzave... nek vam hdz pomogne.. hoce ali u k....
Pošaljite upit "Herceg-Bosni", možda vam pomogne. Čović je otprdio, ne pita se on više ni kući.
Jok on ne zna sta je bilo sa aluminijumom, valjda se izlio u Radobolju?
Pravna država prvo da sankcioniše neplaćanje obaveza zs pio i zdravstvo, davanje el.energije ispod cijene, porez na plate pa tek ostalo!
Bankomat se zatvara..... 💶💶💶💶💶