Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je sletio onaj Ukrajinski 2-3 puta.....najveći avion na svijetu??? treba ove restjerati!
treba priznati da je ruski avion najveći pa zato hehehe
Putnicki saobraćaj je rigorozniji, nije isto kad iza pilota sjedi 300 putnika i 100 tona junetine ili nekog drugog tereta. I jedno je kad ukrajinski avion slijeće jednom u 10 godina a ovaj bi trebao skoro svaki dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
proširite aerodrom i ne serite
Naslov prikazuje laž. 1984-e za olimpijadu na sarajevski aerodrom slijetali su i Boeing 747. Lljeta ove godine je sletio i jedan od najvećih cargo aviona na svijetu Antonov An-124 https://www.klix.ba/clanak/171006069 Izgleda da se nekom nastoji dati posao nepotrebne rekonstrukce aerodroma odnosno piste samo da uzme pare.
mudro zboriš
Gledaj ovog SBB satelita, glavatog. Dodajte mu peškir da obriše, sav se zamastio od uvlaćenja u dupeta.
Qatar je odlicna kompanija, letjela njima vise puta. Usluga na nivou, sira sjedista. Moje polaziste je Bg uvijek, odlicna konekcija bilo na istok ili zapad. Sarajevo kaska sto godina za Bg i Zg.
KAKO NEDAVNO ONDA SLETI ONAJ FOL NAJVECI NA SVIJETU?? J EBEM TI MEDIJE I NJIHOVE SUPLJE
bice bice pista samo vi ubacite koji milioncic
Imate aerodrom u Tuzli,sto vam ne slijecete....
Nevaljaju njihovi piloti, sta oni znaju sta je pista :)
Prvo Voda!! pa onda pista sirenje !! :)
Mogul sletit u Trebinje..
Srusite Vojkovice i problem rijesen 😁
Sto da moze vise arapa odjednom doci?
WELCOME TO "MOZAMBIK"
Mujo pilot spušta avion koči i jedva stade na kraju piste.Jes vidio ove piste nema ni 100 metara kaže Sulji. - Vidim baš je kratka ali bitno je da su je napravili 3 km široku