Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vlasnica prodavnice iz lukavice baby opreme Firma od nacionalnog interesa? Poslata na expo
eee more bit da ona opremu tu prodaje a nekima od trojke daje
Jaoooo kakoo ove EsDeA satra expo, sto nam ga fooodil ne dogovori pa da saljete ove sto nam djecu ubijaju???? Zato sto ste MVP dali srbima koje BiH ne zanima????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
ludilo1dozlogrdilo Budalice, ulagati ne znači prodavati! Kontaš?
Kao prvo, da bi realizovao neki JPP projekat prvo moras da imas pravni osnov, koji je veoma los sto se tice JPPa u KS. Kao drugo, veze nemas ti Delicu koliko koliko traje jedan takav projekat, ozbiljnija studija izvodljivosti traje mjesecima, odabir privatnog partnera traje 2 mejseca. I kao trece, ako nisi na kantonu uavojio srednjorocni i dugorocni plan za ovu godinu sto je po tom istom zakonu, neces moci nista ni zavrsiti ni zapoceti. Populizam i renesansa
znali iko neki projekat javno -privatni koji je uspio, da država nije izvukla deblji kraj?
Ja, iskren da budem nisam razumio šta je ministar htio da kaže. Jedino mi je jasno da će biti nadležna neka komisija. Komisija znači da se ništa neće uraditi ili će se uraditi kako ne valja.
ovi su izgleda gori od najgorih tj sda
Na zapadu su JPP poznati po tome da drzava vazda izvuce deblji kraj
Kad procitam rijec poticaj, kao da sam procitao "kriminal". U mom selu, gazda u krugu firme iskopa bunar, ode u odgovarajucu kantonalnu sluzbu i dobije poticaj od 4000 KM. U kantonalnoj sluzbi mu sjedi od brata mali, koji zivi preko puta, a ciji je brat vlasnik onog svrdla koje se zakaci na traktor, kojim se kopa bunar. To je primjer J-P partnerstva.
Opet aktivni zeleni termiti u komentarima. Zar toliko boli sto je KS zauvijek izgubljen
Kako je Vlada KS pod velom tajne prodala Hotel Igman firmi s godisnjim prometom od 50 hiljada KM je pravo pitanje na koje nam Ministar treba dati odgovor.
Ministar privrede KS sa diplomom fakulteta fizicke kulture. Dobro smo mi i ovdje gdje jesmo kakve nam Dino Konakovic licnosti za experte predstavlja.
koliko sam shvatio ako bude bit će,kao još ne znamo,šta još ne znamo
Javno - Privatno partnerstvo u prevudu legalni TAL.
*prevodu
Hoce li Opet te kompanije biti sakrivene kao ove ublehe poslate na expo? A delici? Nestranacki nipovac?
Pa objavili su listu bili. Znam da je bilo na stranici Vlade. Proguglaj ako te zanima.