Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne forsiram više nešto more u hrvatskoj, ali Italija je prazna!!! SVI sa zapada nagrnuli u hrvatsku...
@Plavushan89....Dobra je ta bijeda koja u vlasništvu ima sve one silne jahte po HR marinama i popunjavaju najskuplje vile i hotele. Pretpostavljam da bi i ti rado bio u toj kategoriji. Zar ne?
@plavushan --- smanji zajampurenost i pročitaj štogod u životu , p ti materina seljacka glupa
Bio za vikend u Dalmaciji, nikad veće gužve nisam doživio. Sve pohvale za uređeni saobraćaj kod nas bi bilo krvi do koljena.
Samo i dalje idite kod uzp-ovaca.
kako ide? možel malo vijesti o Bosni?
BiH da ima autoput bi isto profitirala...ali nema pametnog kadra za to...
Jos da ukidnu naplatne i vinjetu uvedu,veca zarada ljudi..!!!
Da imaju vinjete, HAC bi imao veći profit. Ali bi morali zatvoriti 3000 radnih mjesta.
@pecara Zašto bi morali zatvoriti radna mjesta, treba odma kao u Austriji radnika masa, za kontrole vinjeta, održavanje autoputa, regulisanje saobraćaja itd itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema bez industrije nista. Dzaba im more i turisti, od toga se zivotari. Sve zemlje bogate turizmom bijeda gola (grcka, turska, hrvatska, spanija, portugal). Svabo razvio industriju i hara evropom
...nije mi uopće potrebno da forsiram ili ne forsiram HR, zasitio sam se malo jadranskog... a imam mogućnost gratis apartmana u istri. Nego znam iz prve ruke, živim i radim u A i D i znam gdje mi kolege, većinom švabe idu na odmor... 98% HR Da li zbog ovih letova jer su nesigurni zbog štrajka, ne znam. Uglavnom ITA je prazna! To znam od onih 2% 😅 pozz iz BL
Mađari, Slovaci Rumuni Srbi bi išli preko BiH da ima autoputa
Pa dobro, imamo i mi skokove😉
A senzacija?