Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Hrvatska je EU. Pa najmanje 10 miliona turista im dođe samo ljeti na odmor. Da se ne računa Dubrovnik i Istra. Nemaju industrije ali turizam im je svakim danom jači. I razmjena nije čudo
Treba to bojkotovati Hrvati trenutno ne gube nista gurajuci nos u BiH posla. Al ako se udare dobro po dzepu zaboravice I na legitimne I biranje svog I podjele. Znaci samo oštro s njima
Ko tebe pusti iz kaveza da pišeš gluposti.
Udri rođo! 🥳
Želimo glavno, ukinite ovolike poreze na privatne biznise, poreze na doprinose! Vi pokrenite ove stranke i političare da nam skinu okove inače vam neće imati ko puniti kasu.
Kakav partner idioti oni vam uzimaju reket. Na nacin da vam prodaju vodu,pivu i ostalo smece koje nikom drugom nemogu prodati. Pa i cuvena vegeta nije ista za bosansko trziste i ostale zemlje,da ne govorim o EU.
Ma ti si glup i gubljenje je vremena tebi nešto objašnjavati. S obzirom da paseš travu, tebi vegeta i ne treba, osim tuzlanske soli.
Zašto nisu učestvovali najveći izvoznici u BiH na panelu?
Hrvatska najznačajnija u guraju svojih proizvoda i usluga, zašto nisi naveo podatak pokrivenost uvoza sa izvozom kao Austriju i Njemačku, koji ublehaš..
Samo zaobilaziti hrvatske i sprske proizvode u širokom luku
Nemoj biti licemjer pa ona isto tako zaobilazi HR i Srb u širokom luku pa za Slo preko CG, Mak, Rum, Bug, Mađarske.
Nemojte molim vas, propast će Hrvatska ako bojkotirate sve što je Hrvatsko
Vazno je da nam raste!
Ma veze oni nemaju mislim ti statističari. Brojevi su ionako samo brojke. Za razliku od _____kad spomenem.___.pa me uzmu emocije.... E ___To je pravo.
Kupujem samo domace a ostalo sto treba iz austrije,ne treba mi od susjeda nista
Od domaćeg koristiš samo travu