Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
recite za koliko otkupljujete mlijeko od seljaka pa nam onda recite koliko cete iz te jedne litre napraviti jogurta i po kojoj cijeni, molim odgovor?
ja pamtim taj gorzdanski jogurt jer sam jedno vrijeme imao trgovinu, i znam da je raja masovno kupovala taj jogurt i pavlake. Stvarno su bili kvalitetni, nadam se da ce i sada
Samo domace !
Ako je domaci jogurt marku a uvozni pola marke ja cu prvi kupovati i uvozni,!
Kupujmo domaće!
@KHAN Nemoj tako, jedni bez drugih ne možemo. Nema Goražde sirovinsku bazu za takve tvornice. A činjenica je da nekoliko stotina radnika svaki dan iz RS-a dolazi na posao u Goražde. Da ne spominjem koliko ih iz tkz. Ist. Sarajeva dolazi u Sarajevo da radi.