Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUPUJMO DOMACE!
Sad.. Ili nikad
@TheYupppie2, na zalost; mozemo mi kupovati domace koliko hocemo, pomoci ce nam koliko i ove "mjere za spas ekonomije". :( Nesposobnost na djelu. Bas me zanima da li je ikoga od njih stid, bar malo...
Izgasite TV na 3 dana nemojte citati novine isto 3 dana da vidimo bil postojao corona virus? Ovo je vise medijski virus... 🤮🤮🤮 Medijski linc restart ekonomije...
Nikakave mjere ne mogu uspjeti bez otpustanja bar 50% uhljeba na budzetu...To pojede sve kredite,poreze,akcize...itd
Zamisli koje ce pare eklektornski mediji uzeti na klikove. Mogu narucit 5000 respiratora i 3 milijona maski.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hud on. Da je Alija znao sta ce ostaviti iza sebe postao bi najveći komunista, ne pardon staljinista I otvorio bi 10 golih otoka.
Ako Fadil ne pronađe vakcinu, nitko drugi neće!!!!!
Ovo bi se prije moglo nazvati destabilizacijskim paketom. Paket napravio Adnan Smailbegovic i njegova raja, prilagodjen njihovim firmama, ostali mogu da ga glabaju.
Najveća glupost koju sam pročitao. Jeste li razmišljali da je svakom preduzeću cilj da poveća promet i prihod i kako je logično da uspoređujete 2019 sa 2020 i na osnovu toga utvrdite 20% pada prometa.. Zašto ste uzimali period kada smo imali pravo na rad. Zašto niste uzeli period od 15.3. do 15.04. I živo me interesuje kako ste došli do iznosa 244,00 KM ???
Pa Fadile zar ti nisi mašinac, nije zatebe ekonomija.
Čuj obustavlja se pa onda ti traze sve odjednom mjera je oslobađa se. Ne piše jel garantni fond beskamatni itd, uglavnom ništa
Ooo stavili mu masku 😂😂😂😂sad je Glavni 😉
Ko bude cekao pomoc od Fadila, neka se odma prijavi u javnu kuhinju...
Kao što se moglo i predvidjeti - Novalić, odnosno političko trojstvo SDA-SBB-DF, nema namjeru da započne sa radikalnim rezovima utroška buđetskih sredstava, niti smanjenjem nagomilanog administrativnog sektora, kako bi ekonomija prodisala, već se vodi krajnje populističkim mjerama. Sve što je namjenjeno za ekonomiju i armiju nezaposlenih je kap u moru i ne riješava krizu, već j esamo odgađa. Odnosno, pogoršava.
Ako nas ovo ne opameti da svoje kupujemo,proizvodimo i podrzavamo ne znam sta ce! Fadilu se nema sta prigovorit niti mu se moze ne priznat sposobnost da vodi federaciju! Hajmo bit pozitivni, a ako ima bolji premijer eto sta nas je da ga izglasamo kad budu izbori!
providan je poput ove njegove maske
Jbo mjere daj malo da se zabavimo..subscribe te se na moj youtube kanal TITOMRTVI..👍😁
i ovo treba sa spasi ekonomiju ? ovo su samo reki: " mi ćemo samo malo pričekat na naš porez"
tek sad vidim kako muče poduzetnike... akontacija na ovo, akontacija na ono
Je li ovo Fadil naučio kako se maska stavi?