Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja prevara, toliki narod a kao nema vozaca, samo da se cijene nabiju, gledam sinoc gorivo 2.36, poskupljuju hranu, gorivo, struju, zbog cega, samo da ne moze narod kako tako zivjet.
Da,organizovano sve ide.Kofol nema vozaca a do sada ih imalo
Nameću globalno neimaštinu drugi dio plana za stvaranje haosa nakon covida19. Povlači se roba iz marketa zbog pretjerane upotrebe pesticida, ovo-onog, cijena goriva na granici kada je bilo najskuplje a to je kada je barel nafte bio 150 dolara a sada je 80-tak, Kina radi "0-tog pacijenta" za i luku zatvoriti na odredjeno vrijeme i td, i td ...
skocila cijena golfa 2...jer mu ne treba racunarski cip da bi obarao rekorde...
U cadjenju
Napokon svi shvataju sta nam se radi. Najvaznija je kolektivna svjest.
Plandemija-sve po planu!
A gdje su dosadašnji vozači kamiona? I njih pojela korona ili šta ?
Mislim da slijedi jedna od najvećih kriza u istoriji. Biće sve više gladnih.
Tko god ne vidi da je ovo namjerno izazvano je najobičnija ovca.
Ko još nije shvatio da su SVE ZVANIČNE PROGNOZE kako za ekonomiju tako i za ostale aspekte života zadnjih 18 mjeseci ČISTA LAŽ I OBMANA, jer ih rade nestručni ljudi u glavnim institucijama Evrope i svijeta, onda mu niko ne može pomoći, i samo će jednog dana vidjeti da nema šta jesti!!! JER I TO JE JEDAN OD CILJEVA PLANDEMIJE
Jbt sve se ostvaruje napisano :O
Zavisi sta i gdje citas 🤣
Kažu i Pfizer se prestao proizvoditi zbog nedostatka čipova..:-))
Agenda depopulacije planete Zemlje se nastavlja dok preko 90% ovaca bleji i spava!!!
I kad ostane 10% populacije zivo, ko ce proizvoditi hranu samo, uzgajati voce, povrce, stoku, zivinu? Ko ce proizvoditi druge potrepstine, energente pa i luksuznu robu u kojoj ce ta elita da uziva? Na kraju, ko ce im proizvoditi bogatstvo u kojem sada uzivaju, sta na ovo odgovaraju youtube teoreticari?
Godina nerada i rada od kuce uzima svoj danak narednu deceniju
Uništit će nas globalizam,satanizam