Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plate ostaju iste, nekima su smanjene, neki su ostali bez posla, nekima plate kasne, i onda na to sve zivot poskupi
@user51015 koliko god se borili za ovu drzavu neminovno je da ista dozivi kolaps upravo zbog plata na nivou Konga a cijena na nivou Monaka.
Zato uhljupi u JP Poste JP Ceste JP BH Telecom JP Elektroprivreda Agencije ove one, imaju platu po 3000 KM. Neka neka, trpi narode, TRPI TRPI, do vas je sve
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro je vama dok radna snaga ne poskupljuje.
Šta će država uraditi? Ništa. Povećati poreze i akcize i sebi plate, kako bi državni uposlenici mogli još bolje živjeti.
Nafta skace vec je Euro 4 1.95 a Euro5 2.05 KM. Osnovne namjernice ulje,mlijecni proizvodi,stmredstva za higijenu, sve je poskupilo minimun 25 feninga a i vise.. Plate ostaju iste privatnici pljqckaju i drzavu i radnike prijavili radnike na 468 KM. A obi se sire i pare slazyl. Opet je drzava kriva naravno. Treba bar da neto plata najmanja zakonom bude 650 KM .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukratko: Nema ovdje hajra
Kud u Bosni nema jedan narod,pa da vlada jednoumlje,jedna stranka jedno mišljenje.Ovako moramo kriviti one druge ili treće za situaciju.
Bice sve teze kako EU bude zakljucana. Spremajte se i cuvajte sem
Vi to svakako non stop podkupljujete,kome šuplje prosipate.
Poskupilo je sve vec. Litar ulja 2.40, gorivo haman na 2km izaslo..
treba proglasit bankrot drzave, ovo je rikavela
Pa nista nece dobiti ako i poskupe samo ce smanjiti potraznju za istim proizvodima...
Ovo ce doci nanto da svako domacinstvo joje moze i ima komad zemlje ce samo sebi proizvoditi hranu koju moze...
Pa zar vec nije poskupilo mamicu vam svi gledate da profitirate na koroni, sto sam pre korone placao prosjek 120-150 sada na kasi platim 180-200 otprilike iste kucne potrepstine...
Pojeftinilo je gorivo zasto nisu i proizvodi.Bosanski menadjeri(lopovi).
uhljebe, budzetske krpelje, stranacke podobnike i ratne profitere ovo ne interesuje... tamam da obicni narod pocrka ili napusti drzavu, i eto im drzave o kojoj sanjaju... ali sta kad mmf i wb zavrnu kredite a budzetske sehare se isprazne, sta cemo onda?... pusavela smo ga kako god
Samo dizati cijenebu nebo, dok narod ne bude imao šta da jede, onda će i kraj ove mrske tvorevine. Podrzavamo divljanjebcijena, kriminal na svim nivoima vlasti, u kompanijama, među običnim građanima. Što više kriminala i nebrige za gradane, to prije ova tvorevina ide u istoriju.
Nema Visa para, a ako neznas raditi vise, zanata dobice platu da moze plati racune i fuckaj!?
Treba manje jesti kaze Fadil
Evo npr covjek kaze kako se ovi iz Hrvatske cude kako nisu ukinute jedino kod nas akcize na alkohol, dizu kredite ko zadnji tokmaci, niko ne prica sa privrednicima i slicno.. Pa se postavlja pitanje ima li iko skolovan, da nije kupio diplomu i da nije uhljeb stranacki da obavlja svoju duznost i da zna sta mu je ista ili smo u svim sferama zaglibili korupcijom i nepotizmom. a Boga mi izgleda da jesmo, propali smo k'o zeton.