Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovj iz Komore lazu samo tako, peru pare kriminalci pravi
Ma kakva Privredna komora, jest komora ali privrede nigdje. Sefkija Botonjic predsjednik privredne komore ZDK preko 20 godina sa platom od oko 4000 KM, ni on sam ne zna sta mu je posao. Mozda stelenje detasmana sve ove godine.
Ne poznajem detalje oko rada privredne komore u BIH, te bi me baš interesovalo šta ta komora čini za privredu! Javljaju se izgleda samo kada im se zavrne česma, a nisam primijetio da su aktivni oko poboljšanja poslovnog okruženja u BIH... BTW nema para i za privredu i za subvencije gasa: od ovog zadnjeg će se vlasti vratiti glasovi, dok bi ih zdrava privreda uništila
morate se malo strpiti sad, nasli povoljan helikopter, nije ni 40 miliona
Ima jako puno propusta u ovom Javnom pozivu Ministarstva privrede !!!!