Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna koliko - toliko, normalna vijest.
Samo konji mogu u Bosni uvozit vodu, zito i krompir a mi smo ti.
Snizite suho meso na 10 km a junetinu na 5km lopovi jedni da narod stavi i malo suhog u lonac.
Nek snize cijene junetine na 5km maloprodaja i sve će prodati. Nek svinjetinu povise na 15km jer je nezdrava. Uvoz brašna i oni to sve sastavljaju i narod kupi vreću a nezna jel brašno genetski modificirano. Dodik zaustavi donošenje odluka naše proizvodnje, ode kupitu ordene u srpskim selima, još bošnjaci moraju srpsko brašno uvoziti. Onda se Vučić hvali kako on diže Srbiju ekonomski kako je mesija, a to sve jer je dodik zaprdio u bih.
Imamo zemlje obradive neiskorištene da se čitava BiH može hraniti ali nema interesa...
De pobrinite se za poticaje pa da bar psenicu ne uvozimo u bih
@TheYUpppie jest da nisi SDA...dzesss vidio skolovanog SDA-ovca??!?? !
Svaka cast poljoprivrednicima
Poticaji???? A jel onaj sto uzgaja psenicu placa 20% poreza + pdv 17% ??? Nijedan poljoprivrednik ne daje feninga drzavi a svi kukaju kako im se nista ne da!! E qurca graha gospodo poljoprivrednici! Pocnite placati poreze pa onda nesto zahtjevajte!!! Pogotovo to vazi za malinare!!!
Kupovacemo doktore, masince, programere...nece nas moci ni arapi stic ;)
Svaka cast poljoprivrednicima, cak i onim klepatorskim! Treba industrijalizovati Konoplju! Za iste povrsine profit je toliki, da bi se komotno mogli svi hraniti bez ikakvih drugih prihoda, nesto kao arapima nafta...molim ove protivnike bez argumenta, da malo racunaju..sprzice ce si um :D
Btw 2000 KM peMzije!!!
ako druge zemlje sufinansiraju svoje zitarice.. treba samo kupovat od njih.. to je porez na budale..
ne moramo mi sadit zito.. ako ce nam ga neko djaba davat.. mozemo mi biti inzinjeri i tako to
RJESENJE ZA OVU DRZAVU DA UVEZEMO POLITICARE A NASE PROIZVODE IZVOZIMO :)
Napokon i dobra vijest, ostalo je do države.
Neda se sirotinji sitno žito samljet