Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moldavija balkanska zemlja? Jel' to ono k'o sto se Izrael i Australija takmice za pjesmu Eurovizije? Najte me zaj.bavati.
Drugi pljuju po Hrvatskoj a oni samo dalje privlace strane investitore i sve vise turista. Barem malo da se ugledamo na njih i razvijemo svoj turizam, ne samo za arape koji dodju kod nas i otvore firmu da bi prali novac ili porez izbjegli.
bosna treba cjelokupna da ima plan za turizam ovako trenutno mostar sarajevo i krajina ona najvise od dijaspore i arapa doduse a prekrasna zemlja sa toliko ponude
Ko to ulaže u BiH ? Hahaha 🤣🤣🤣 joj smijurije ...
Kad se vecina iselila iz Bosne ukljucujuci i mene. Pa kad dodjemo na godisnji odmor brojimo se ko turisti. Cista matematika. Zdravo
hrvati su najsretniji kad im kazes da su na balkanu
Za pocetak turisticke sezone i razvoja turizma kao prvo deminirati sva zaostala polja smrti...
Ko je doticna depnjara sa slike?Pitam za jarana
Jebbo vas turizam. Otvarajte fabrike, proizvodite nešto. Turizam je sporedna grana. Da je turizam toliko važan Hrvatska, Grčka, Turska, Španija nebi bili sirotinjske zemlje.
Jeblte te fabrike, kada se otvore da opere neki bajo novac ili pokupi investiticiju i zatvori je poslije jer nije sposoban da vodi je. Ko ce raditi u njima? ta djeca koja su nam pobjegla na zapad cc
Prisaberi se jarane, ovdje si u dvije recenice izgovorio mnogo toga sto nije tacno.
Samo jos da hoce uloziti vise u razmisljanje i ponasanje i odnos prema gostima. Pa dodjes mu na noge i zeli da obmane, da te prevari, presalta kao neko dijete. Prvo odgoj zatim ponuda ugostiteljstva.
Snimit promotivni video o BejHa, platit reklamu na instagramu i TiTokuhrcu, odred da vrti u bogatim zapadnim zemljama i profitiraj. Zar je to toliko tesko u pm.
A ti mislis ljudi u bogatim, zapadnim zemljama glupi? :D :D :D