Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi Bakir otišo da posjeti Google kad ga ima na loptopu, a vala i na telefonu?
Poslo je i Mile bio delegaciju u USA..poslo ženu da iz McDonaldsa gleda inauguraciju Trumpa, jer nije mogla dalje ,ni ona ni Željka
u bosnu niko ne zalazi bez nuzne potrebe
BiH jedina zemlja za koju google nije uradio streetview, pola servisa ne radi, a u Sloveniji ce otvoriti office... dok cemo se mi radovati fabrikama za proizvodnju kuglagera, diskova, kovanog zeljeza, auto presvlaka itd...
Slovenci su uvijek bili mudri i ispred nas ostalih sto se tice Jugoslavije. Lukavi Hrvati, sa vatikanom za ledjima, su ocistili Hrvatsku od Srba, usli u EU i u NATO. Prokleta Crna Gora, izdajice Srpstva, su se snasli i spasili svoju guzicu. Kosovo je protektorat i imaju Amerikance za ledjima. Srbija - sa Beogradom kao centrom - je lider u regionu i svi u nju ulazu. Samo bosnje su ispusili jer ih jebbu svi u malo mozga sto imaju.
@TheSupervisor Srbija, ne samo da ima najniži privredni rast u regionu, daleko iza Bosne i Albanije, nego se u 2017. godini rodilo najmanje djece od prvog svjetskog rata.
@Roofeer Postala impotentna nacija izgleda. Zato ja kojoj sam god srpkinji prisao kroz nju sam i prosao
Na preporuku Melanie.
Istovremeno su predstavnici kompanija Nargila LTD iz Ankare posjetili opstinu stari grad u Sarajevu.
j3bbo bitcoin u nargilu se ulaze