Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam ovaj prijedlog .... Kupovati nova vozila ... Jedva cekam da kupim novo vozilo.
Uvedite nultnu stopu na hranu pola Bosne vam jede po javnim kuhinjama ebo vas auta....
@PulsGlavnogGrada87 roden u Tuzli.....jos nesto te zanima???
@cosmo.3.again samo bogati i allahati
Napokon jedan normalan prijedlog. Uglavnom kod nas namo novi nameti na vilajet. Nek su se i oni jednom odrekli necega u korist naroda. Imamo najstariji vozni park na svijetu ... 19 godina prosjek.. Ne ukida Švabo dzaba dizele.. Jos da ukinu PDV , putarine, bespotrebni eko test koji ne sluzi nicemu ... gdje bi nam kraj bio.Do sada se samo šupljiralo i špekulisalo sa smanjenjem zagadjenja... dosta smo se gušili u smogu... samo naprijed!
Ko ima za novo I elektricno? Ukidajte za euro 4 I 5
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Bahahah e pa ne vjerujem treba ukinuti carinu na elektricna auta jer im je nivo zagadjenja ispod nule
E daj boze vise novi auta a ove kante golfove sa puta skloniti.
Bravo gradonačelniče SKAKA!
pa opet samo bogatima ko ce od naroda uvesti auto od 100000eura oslobodite vi euro 4 i euro 5 od carina i poreza
Aute treba zabraniti u BiH! Svi u javni prevoz!
Jes´, reci to terenskim radnicima. :D
Pod uslovom da javni prevoz postoji. Ne žive svi u velikim gradovima, u mome rodnom mjestu javni prevoz je nepoznat pojam. Zato sam preselio u Sarajevo, pa biram kojim ću prevozom, ali kad posjetim roditelje, moram autom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna seko moze uvoziti nova a za elektricna nema uslova ni za narednih 10 godina.Opet sirotinji i radniku ostaje da trazi istrosene krseve po auto pijacama i dijelove po otpadima
Svaka čast na ovom prijedlogu. Inače bi bilo dobro da se smanje nameti na proizvode koje mi ne proizvodimo u državi.
Pa i bilo je vrijeme vise. Sve zemlje olasavaju kupnju novih vozila, samo kod nas ljudi razmisljaju bolje kupit polovno vozilo sa 200000 km staro do 5 godina, nego i jedno novo vozilo. Znam da je cijena po srijedi ali ima ih daju i po 30000 KM za polovno i kaze bolje je to nego novo za 30000 KM. (Al Mercedes je to druze).
Obzirom na dosadašnju nakaradnu politiku potez je za pohvalu. Barem se nešto pokrenulo u pravom smjeru. Nadam se da će isto biti i sa porezom. Na nov auto prilikom registracije plaćam dodatni porez a na 20 godina stari mali iznos, Baš je to ''poticaj'' za kupovinu novog.
Fino. Bas fino. Ja nemam para da kupim ni motor sa E4 a kamoli ova nova. Idete na ruku ovoj uhljebljenog eliti a nas ko jebe.
Opet idu u susret tajkunima i bogatasima koji imaju mogucnost da kupuju nova i luksuzna vozila. Nas bijedu ko *ebe.