Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek mi je drago da procitam nesto pozitivno u privredi BiH. Ovo su fine vjesti i nadam se da ce i druge grane krenuti istim putem.
General Praljak tri mjeseca nakon oslobadjanja popio otrov
Mislim da je to jasan znak da covjek nije mogao podnijet lopovski sud i teret koji su mu svalili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je dobro. Čim se počnu baviti parama manje će nacionalizmom. Valja njemu sarađivati i sa bilo kojim građaninom Bosne i Hercegovine bez obzira na naciju ako hoće da poveća kapital.
fina vijest ..:)
Mljekara Dubica rastura na sve strane...svaka cast Mlijekoprduktu !! Prodaju mlijeka i mlijecnih proizvoda vise od svih u federaciji ! Mlijekara Padjeni iz Bilece i NATURA vita iz Teslica isto napreduju !
Pa najveću mljekaru u RS drži Bošnjak, evo gledam ova mlijeka, znate neku firmu iz RS. Kod njih jos kruže flaše kole od kuće do kuće
Pogledajte ove trgovine i izbora.Ovo nema ni na zapadu a plate oko 500 KM,to mi nikako nije jasno.
Baš se nasmija, ali si u pravu. Ja za četveročlanu porodicu odem 3 puta u kupovinu, dvije veće kese i potrošim 500KM, a izbor nije veći ni ovdje. Tako da tu nešto neštima. Izgleda da mi nismo tako dobrostojeći kao što mislimo a BiH stanovnici tako siromašni kao što misle.
broji li se uvoz iz Federacije?
rs i hrvatska imaju odličnu suradnju. svaka čast.
Samo Milkos - sve ostalo nula
Na prvu mi naum palo: Normalno, kad ima mnogo stoke :D Ali necu da komentarisem.
Lijepi podaci, međutim mlijeko se izvozi u cisternama, a oni nam ga opet vraćaju upakovano, "obogaćeno" raznim otrovnim aditivima i po pet puta višoj cijeni.....
Hvala bogu pa bar nesto radi i proizvodi u ovoj drzavi
Sta je ovo rs? Moze li mi neko na atlasu, globusu ili google earth pokazati? Ozbiljan sam