Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi kod a kineski zid gradimo....Kad se završi biće svjetsko čudo
Sta svjetsko? Ima nebo da se otvori i 15 razlicitih vanzemaljskih rasa da sidje na Zemlju da to vide.
"120 miliona eura za izgradnju dionice autoceste od Poprikuša do Nemile" Treba li sta vise dodati?
a akcize?
Vjerovatno za metar koridora 5c.
Zna li itko kad će biti završen ovaj auto put
Kad postane aerodrom za leteca, samoupravljajuca, auta.
Kad postane aerodrom za leteca, samoupravljajuca, auta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna li i ko koliko ce taj famozni auto put kostati
Ne. To ce brojni istoricari pokusavati da utvrde i vijekovima kasnije. Citava stvar ce preci u legendu, kao lokacija Atlantide, ko je ubio Kenedija i recept za Coca Colu. Samo sto za razliku od vecine toga stvarna cijena koridora 5c nikada nece biti otkrivena.
Kako to da Slovenci nisu kredit uzimali za gradnju autoputa, pa grade pomalo svake godine, a samo mi uzimamo kredite kao da nas ima ko Kineza? Jebali vam krediti mamu.
Samo vi uzimajte kredite, ZNA SE ko ce ih vratiti. Mozda golf 2 troši malo, ali ipak dovoljno da ostane i za vracanje kredita koji pfening! Kad papci neće da bojkotuju i malo pjehe prošetaju ili se trolom provozaju.
dajte gorivo na 3 KM!!!
i ja sam se smijao ovako kad sam dobio kredit, mjesec dana poslije sam plakao, drugi mjesec povracao od muke.
Ne boj se, nece Bevanda plakat. Boli njega uvo, nisu njegove pare. A jesi vidio koliko mu je uvo? Ko dva i po prosjecna. Dambo je s manjim letio.
Svaka cast nasoj vladi i politicarima, ljudi rade, grade bez dileme opet glasam za njih, uz malo strpljenja, sabura i kredita koji cemoisplacivati narednih 200 godina imacemo mozda i 100km autoputa.
ako ove pare vide investitora...mogu se zakleti da ce potrositi na punjenje budzetske "rupe"...
kakav ba kredit, đe su pare od akciza, mamu li vam lopovsku
A da izvinete, gdje su akcize, SDA, SBB, HDZ, ZELENIKA IZ HDZ1990, SDSova koalicija, gdje su akcize, kakav sad kredit, ma povisite akcize još jedanput ili dvaput, jer evo i moji iduću godinu planiraju u Njemačku, 59 godina mi otac ima, i hoće u Njemačku, vi o 5C nesto pričate.
Samo dizu a nista izgradili nisu nema para ni od akciza ni od ruskog duga ma sve ama bas sve su pokrali ....