Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesma je ok ali dok ste pljackali i vi radnici zaedno s vasim promicateljom evropskih vrijednosti sve je bilo ok sto niste pjevali dok se samo s krunicom u aluminiski ulazilo i jos nesto zasto smetaju ove strane Evropske sudije promicatelju Evropskih vrijednosti.zbunjen sam.
@Propuh76 navedi mi nešto dobro što radi iz Bosne, tj. od promicatelja Arapskih vrjednosti, svaki dan vidim sve veću i veću bjedu tamo. Komentar ti je glup, mjesto da pokažeš na kriminal kod sebe ti uživaš u patnji drugih. Bravo
AQmega na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet ce Hrvati glasati za Čovića...nema veze sto ih on pljacka.
Ovo kad bi Miso Kovac otpjevao, bilo bi suza do koljena.
Jesu ovi meni hrvari smjesni.hoce da rade i platu da dobijaju.ha
Sve će se uraditi, samo glavnog krivca niko neće imenovati. Ti isti radnici koji su dobili otkaze sutra će opet glasati za istog tog čovjeka (kojem se ime ne smije spominjati, jer ide ban automatik). I to je naša realnost. Čak i ako odu u Njemačku, glasaće za njega. Apsurdno, ali tako je to.
Ima li ne(t)ko da plače za Aluminijem? Ima li ne(t)ko da vodi krivičnu/kaznenu istragu za Aluminij?! Češe li se ne(t)ko po guzici za Aluminij?!
Tek sad se vidi da je ALUMINIJ bio STRANAČKI PLIJEN(ustvari RATNI) !!! Stranke u ovoj državi ne odgovaraju ni za šta, pa tako neće ni za KRIMINALNU PROPAST aluminija, iako su imenovale svoje kadrove na rukovodeća mjesta u UPRAVE i NADZORNE ODBORE te razna izmišljena rukovodeća mjesta !!! TUŽILAŠTVO MRTAV KONJ !!!
Hercegovačka kompanija Aluminij d.d. Mostar je bila jugoslovenska kompanija koju su gradili komunisti a srusili fašisti! Nek se ne zaboravi...Komšić je trojanac a Cović kriminalac!
@Dragan Covic Hahaha, vidi ovi o tebi i pjesmu napisali. :)
ZA BIRO SPREMNI
Rammstein :))
Čuj Kompanija "izgubila" preko 900 radnika.Ja tvrdim smišljeno otjerali oni koji su vodili firmu uz saglasnost političkog vođe Dragana Čovića i njegovih dupelizaca koji vide i rade samo što im gazda kaže.
Nije to propadanje alminija vec otvaranje novih radnih mjesta a mi vjerujemo.zato za dorucak nacionalizam pa za rucak pa za veceru i tako opet i stacemo tako nam je kako mi hocemo.
Covic (seen 22:35)
Malo na ramstajna bacaju
Vise idu na Babe Dream Team
Moro sam proguglat babe.. Upravu si