Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok će u siromašnim zemljama Zapada, poput Njemačke, Francuske, Skandinavskih zemalja radnici i građani izaći na proteste za 1. maj, naši će biti zadovoljni da im kiša ne pokvari prvomajski dernek sa janjetom kao centralnom i najvažnijom prazničnom figurom. O cijeni plina i života... brinućemo kad zahladi.
@petarpetrovic neka neka, samo nek narod sjedi po kucama i ceka da neko drugi rijesi njihove probleme, dok krezuba seljacka stoka napreduje...pa do sada je ljekove kupovao na odgodu a od sad ce i hljeb, samo Bog dragi zna ko ce kraj zime docekati ziv u Sarajevu kada se krene loziti sve i svasta
Nisu oni udruženje poslodavaca nego "Udruženje modernih robovlasnika" a Vlada Federacije je mašina za pranje novca
Prekrasno, prekrasno...samo naprijed, možete upotrebiti plin i da se ubijete kao u gasnoj komori...ovom narodu i ne treba bolje....samo kukaju, ali bože sačuvaj da nešto preduzmu da se stvari promijene...ako može nešto "guzovače", bolje i to nego raditi...kakva Evropa , tamo se treba oznojiti da zaradiš...lakše je jadikovati i ništa ne raditi
Treba izaci masovno na ulice kao u svim evropskim gradovima kad nesto udare po dzepu naroda i gradjana
sreća pa rintam kod švabe 🛠🏭🍺
Meni se ćini da ONI sebi stežu Obruč oko vrata, jer stalnim bezosjećajnim nametanjem Nameta Narodu , mora negdje puči , jer Narod je stjeran ispod svakog živog blata ! NAROD SE PRISILJAVA DA OTKAŽE PLIN , PA NEKA ONI POSKUPLJUJU KOLIKO HOĆE ! NEMOŽE OVAKO VIŠE !
jarane, njima nikad nece biti stegnuta omča oko vrata.
Ako dan provodite u biblioteci ne morate paliti grijanje po citav dan. Nocu se bolje spava u hladnoj sobi, a cesce cete se i seksati da se ugrijete. Najbolje vam je da plin iskljucite.
Jednog dana ce doci do socijalnih nemira i otici ce sve u pm
Ovo sve vodi u katastrofu!
Zasto imate strah od poslodavaca ☝️
Molim vas sugrađani osvijestite se, ovo što nam rade postaje nepodnošljivo.
Zasto gradjani imaju strah ☝
Nema potrebe,svakako ovaj narod nije u stanju da se buni,mogu se posrati po glavama mi cemo se samo drsko obrisati.... Ustvari vec se seru godinama pa sta? Ma samo nek ne puca i nek su “Naši” na vlasti!!!
Hvala koaliciji SDA-HDZ-SNSD na jos jednom potezu u njihovom stilu koji ce pomoci hiljadama ljudi da promijene svoje politicko opredjeljenje
Kriminal i strahopostovanje ☝️
Ovi privrednici ne shvataju, da ce gradjani onda kupovati uvozne proizvode, koji su subvencionisani , i vec sada jeftiniji od domacih. Na zalost, ovo ce se uglavnom preliti na plate radnika u realnom sektoru, koje ce se ili smanjiti, ili nece rasti. Ova drzava unistava svoje gradjane.
Mafijaski apetiti nemaju granice ni milosti ☝️