Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad u Tuzli, taksisti koriste taksimetar
Od nikad.
Preporučujem svima da nabave bicikl i da koriste kao gradski prevoz. Lagano možeš povući do 10 kilograma namirnica bez problema. Vožnja biciklom je usput i zdrava aktivnost a nije teška. Povežite ugodno sa korisnim.
Koja ste vi "gospoda" hocete da se vozite taxijem za koje pare?Za 2 marke? Pa gradski prevoz je 2km debili!!(od stanice do stanice). Ulje ti poskupilo sa 2 na 6 maraka i opet jedes pitu "gospodo" ...
skuplji taksi u Tuzli,Banjaluci od Sarajeva
Samo Taxi nafaka 1km 🚖🚕😂😂
Nema svijet para samo neka poskupljuju ako im hoćek neko uči
Taksistima je najbolja musterij Arpi uzimaju ih lopatom , po ovom cjenovniku ja cu Tobusom pa kad stignem.
Ma yebo taksi bolje ic busem il jos bolje je pjeske il biciklom, ja ne znam kad sam zadnji put sjeo u taksi
Eto vidis, oni zive i ako se ti ne vozas
Uskoro ce svi na trotinete :D
Za razliku od Sarajeva taxi u Tuzli je džaba
Bolje bi ti bilo da text procitas u tuzli start 3KM u Sarajevu 2.5KM
@appleUser U tuzli se taksi ne placa po kilometru, to je samo na papiru. U Tuzli taksi placas po skretanju. Za 2 KM mogao si doci od autobuske do brcanske malte (cca 5+ kilometara).
Ukinuti akcize na gorivo. Cijena litra goriva po trenutnoj situaciji ne bi smjela prelaziti 2KM. Kako i na koji nacin placamo skuplje forivo nego Hrvatska, Faile Novalicu?!! Razumjem taksiste jer ne ide nista na vodu. Ovo je Fadilova najveca krivica koju moze rijesiti za 24 sata
To je državni nivo