Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zele nas uvjeriti da je ovo poskupljenje normalno i sasvim ocekivano i da smo svi podjednako krivi za to.
bolan čitaš li ti šta piše...
Svaki Bosnjak koji je napustio BiH da radi i zivi u tudoj zemlji je izdajica u ravan sa Srbima. Ja cu zivit i od 500 maraka mjesecno ali cu ostati u BiH da je mogu u svakom trenutku braniti od krvolocnih komisija. Vi direktno ste odgovorni za slabljenje BiH kao drzave, njene ekonomije i politicku krizu, i smanjen utjecaj Bosnjaka u BiH pa tako i u svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da,sve poskupljuje,al ce zato plate ostati iste...
klix vam otvoreno kaže u članku da ste dio plana i da su oni kao mediji dio pripreme a vama mrsko čitati.
Ova kretanja na globalnom planu daju argument teoreticarima zavjere da je pandemija do u detalje isplanirana...
Kada pogledaš stopu nataliteta u siromašnim zemljama prepadneš se koliki je porast stanovništva,ljude u razvijenim zemljama trebalo bi i klonirati ,politika jednog djeteta za pravedniji svijet
gotovo je, nejma nam spasa
Benzin 98= 2,51 KM
vala kod nas ne moze biti jer ne uvozimo struju ,ugalj i sl mi mozemo svojim jedva 3 mil stanovnika objezbjediti bolje uslove nego neki, a ostalim po dobroj cijeni naplatiti i dobro zaraditi, a sto bi bilo dobro plin negdje naci haha
Da bismo imali kilogram govedine, potroši se 15.415 litara vode - a i krave prde sto utice na klimatske promjene = ukiniti govedinu i jesti kukce koji su izvor proteina. Uz racionalnu potrosnju energije, bez imovine i bice nam bas super. Naime, to nam je buducnost. Jesu ljudi debili, nerealno.
Kila govedine= 15 kubnih vode?
u Bimgu fasunga poskupila od 30 do 50 KM pa ti vidi...
Fasunga dnevne, sedmična il mj.
U bosni zivi 2 i nesto miliona stanovnika 1.1 mil bosnjaka 0.7-0.8 srba i oko 0.3 mil hrvata.....Samo neka poskupe nece imati kome naplatiti.
Plandemija,sve po planu.Dokaz da teorija zavjere ne postoji,teorija zavjere je budućnost.Lp
Novi svjetski poredak gdje će bogati biti još ultra bogatiji a srednja klasa će postati siromašna i na kraju će nestati... Više se i ne krije da je kurona pokretač tog novog poretka
Zamisli čuda sad odjednom sve jer je opet zamisli čuda Kina prestala biti tvornica za 1 $ dnevno i sad treba ovo... treba ono ..
Cari kapitalizma. Svake dvije godine kriza ekonomska. Za sirotinju. Bogatasi se bogate redovno
To vam je donijela ta ista "pandemija", a pojedini govore 'ma sta znaju ovi teoreticari zavjere' eh eto vam ga sada. Sad zivite sa 700 km i sa 150% skupljim namirnicama.
Kineska politika jednog djeteta vaspitavanje devijantne populacije ,uštede,mjerenje potrošnje svih resursa ,izvlačenja sa kopna i mora istih resursa bez zagađenja okoline je naša budućnost.
Poskupljenja su tek pocela i trajna su