Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet po sirotinji... A veliki kriminal miran!
samo lupaju poreze obicnom narodu, a onima sa poljina nista
Sad se mora namiriti paušal za Fortu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da li doticni gospodin smije otici u Hercegovinu i prekontrolirati firme i naplatiti drzavne poreze a kladionice i ne spominjemo. Nenaplacivanjem poreza iz Hercegovine ova ista PU sa ovom kockastom glavom na celu direktno financira UZP i radi na rusenju drzave a otimanjem od sirotinje iz ostatka Federacije prikriva svoju nesposobnost i jos veci crnjak je sto ovi isti UZPovci sebi isplacuju place iz budzeta koji puni ova bijeda ...
@gravity smije jer da nije smio dosad bi bio postavljen na poziciju direktora, a ne bi ga hdz ministrica opstruirala i proglasavala konkurs na kojem je posteno prosao nezakonitim. Onaj koji nije smio je bio direktor vise od 15 godina. On ocito smije i zato smeta.
potpuno se slažem. zašto vi muslimani da finansirate nas iz uzp. ako to nije dovoljan razlog da odvojite svojih 23,7% pa da lijepo i rahat trošite ono što vi zaradite. i vjeruj svi zadovoljni.
Možete me povući za Riđobradog
Hoće li neko početi da kontroliše one glavne lopove i kriminalce, one koji sa Arapima u talu kupuju hotele, prave naselja od para pokradenih u ratu...one koji su odgovorni za kupovinu Špirićevog službenog Audija Q7 za 125000 km i prodaje sutradan po 100000 km višoj cijeni? Čisto sumnjam da "šef" nije bio upoznat s tim?
Vidi ti tog Šerifa Isovića, monstum iz SDA Serem ti se na tu glavu ružnu
Cijepam drva 10km/m3 + PDV
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Da je omladini posla da se necim zanima i da pocne ljepse zivjeti, a ne strahovati za buducnost.
Plaćat će vam ku.ac porez momak ili djevojka sa završenom VSS koji ode u Njemačku i kupi sitnica za 300 eura i prodaje na Facebook stranici da bi nešto zaradio i preživio...pa da taj novac od poreza date asocijaciji mladih SDA, HDZ ovog ili onog Kantona... i ostalih....
Šta je sa fiskalnim računima koji se ne izdaju gotovo nigdje u privatnim pekarama, kafićima... tu su milioni koji pripadaju državi, odnosno doktorima, učiteljima, penzionerima..., a gazde ih uredno naplate i stave u svoj džep ??? !!!
Ko je McDonaldsu dozvolio točenje sokova ? Šta kaže član 11, stav 13 Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti FBiH ?(http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/zakoni/2009/zakoni/19bos.htm) Svi smo valjda isti pred zakonom ili nismo ?
Usput, puno se vi nešto brinete za kladionice, za narod koji je izrazito vjerski nastrojen i živi po svim pravilima i propisima religije.
ugradnja noktiju na aparatima..
Hoce li Hani procesljat ili je ona pod lupom HRa.
Koliko je naplaceno novca od kladionica?
Pa zasto se onda ne oporezuju kladionice? Pocnite od tih stvari pa onda predjite na ove mnogo manje!
Porezna u BIH dodje k´o Superhik iz Alan Forda: otimaju siromasnim, da bi dali bogatim
@kolorit Sve pare odoše na plate fašista u javnom sektoru a pacijenti kupuju paracetamol u Kliničkom centru, ne možeš ni krvnu sliku napraviti, ljudi prevrću kontejnere i broje feninge na kasi.