Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakonom fiksirati cijene goriva, hljeba, ulja, secera. Pa trgovci koji smatraju da im se ne isplati prodavati po toj cijeni lijepo neka zatvore benzinske pumpe, pekare i trgovine.
ko ce sad jest teletinu bez hljeba
miiii
Nek kucaju malo pdv racune...
jesul pekari čuli za keto dijetu😅
Evidentno je da se neki zele brzo obogatiti sa poskupljenjima lafo zbog trzista, prava istina je u ovom slucaju nikad bolje nisu poslovali pa bi jos da zgrnu koji milion svojoj djeci i zenama, trebalo bi pozvati na bojkot odredjenih proizvoda, uzeti u obzir da gorivo je jeftinije od proslih godina i tu imaju manji trosak.
Pekare se otvaraju na svakom cosku..toliko o neisplativosti...
Hahaha...sto im ga metnuse poljoprivrednici. Htjeli se Ljusaji obogatiti jos malo. Svakako u pekari svako 35-i hljeb otkucaju na fis.kasu. Ne moze braco siptari hahhaa...
Prije par dana gradjevinski materijal hop 80% Ko kaze da nece i ostale branse, hrana 50% npr i sta onda
Samo jedno pitanje za gospodu iz udruzenja. Koliko jedemo psenice koja je proizvedena u BIH, od tih istih "poljoprivrednika" proizvedene i po cemu su oni to relevantni da nesto porucuju.?
Treba hljeb da bude minimalno 3KM. Šta treba, svako da jede hljeba, demokratija neka? Bježi ba.
Koliko se ove godine posijalo psenice kod nas? Posavina se sva u prasumu pretvorila, jer niko to vise ni ne obradjuje ni ne sije. A drzava koja nije u stanju makar 70% potreba za hranom, pogotovo ovako plodna kao BiH, sama sebi ostvariti, ne moze ni opstati.
Sve manja tezina, sve skuplji hljeb...a narod samo suti i trpi
neka poskupi i treba
Ništa bolji ni lihvari za gorivo...poskupe instant, a smanje cijene nakon 6 mjeseci
cijena ce biti ista jer mafija ce smanjiti tezinu hljeba kao i do sada.