Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta vam je aerodrom kriv!? blokirajte baketa na poljinama, ako smijete! ha
Evo meni komšija Haso dužan 500 KM, blokiraću SFF ako mi do sutra ne vrati
Blokirajte Sebiju na Koševu, pa bi vam grkljan izvadila ko nekim ljekarima, a vama i ostale organe i ugradila bratskim arapima !
Stani bolan...ako ovi iz TK traze 65 miliona a njih 430 registrovanih, ispade da svaki hoce po 151 hiljadu...ili mozda hoce ko god ima bastu i kravu da dobije podsticaj (a i dobijaju)... Hoce malinari da blokiraju sto im privatnici slabo placaju malinu, hoce poljoprivrednici, svi hoce da su svoje gazde i da blokiraju kad im je cejf dok sta ne naplate... a narod koji radi kod privatnika za platu nema sta ni kome blokirati...
ta tvoja teorija zavjere je totalno besmislena.
A što da blokirate Tuzlu? Blokirajte aerodrom u Sarajevu.
Trebao bi neki ozbiljan ekonomista sjesti i izračunati i javno objaviti podatke koliko dobiti izvuče strana kompanija ( jedina mana uvoza hrane sa aspekta poreske uprave , svi ostali porezi su plaćeni) i uporediti sa iznosom koji ovi manijaci traže u poticajima i iznosom utajenog PDV -a i utajenog poreza na dobit pa da vidimo crno na bijelo. Ja sam ubijeđen da bi za BiH bilo bolje da svi ovi pajseri propadnu.
Istresite kukuruz na pistu.
Drugovi farmeri, ne trosite energiju blokirajuci aerodrom jer pare od mafijasa na vlasti dobiti necete. Vlast prodaje zgrade da isplate zaostale penzije, 8 milijardi su sprckali a krpe se kofol ruskim dugom od STOTINU milioncica. RJESENJE: Jednostavno ostanite duzni vlastima te pare koje vam trebaju dati, bezbolna komponzacija. Vuk sit a ovce na broju.
Treba čitavo sarajevo blokirati!
Hehe, je li to neko platio da se saobracaj iz Tuzle preusmjeri u Mostar ili Bluku? Ako pokusaju, poslati batinase sa bejzbol palicama da ih ubijede da to tako ne ide.
Neka blokiraju Fadila i Bakira nekretnine, kao i od Imamovica.
inace su avioni krivi sto nema kise,bravo seljaci!!!
kakve veze ima poljoprivreda sa aerodromom ?!
Pa ima ako neko plati da se sjebe Tuzla, kako bi neko drugi profitirao, recimo Mostar ili Bluka.
Treba vam uzet i to sto imate pa kuci mater blokirajte!
Kada najbolje rodi krompir u ovoj vukojebini ,onda ga placamo kao da je tartuf. Zaboli me sto nije bilo kise. Osigurajte usjeve i poljoprivredu. I ja ako neradim nemam love ali mi vlada nedaje nista.
Treba povrce zalijevati bar u Bosni ima vode.
nije WIZZAIR vlasnistvo federacije niti parlamentarci lete sa niskotarifnim kompanijama
Dobit će samo lažna obećanja a ako nešto blokiraju poslat će Bego nindža kornjače da ih rastjeraju...
Pa sta ce turci bez mesa ako blokirate aerodrom.